Dolar 32,2512
Euro 35,0803
Altın 2.464,90
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Motosiklet Festivali nefes kesti

Karaköy Mesire Alanı’nda, depremzede vatandaşların faydasına düzenlenen şenlikte Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin dört bir yanından gelen motor tutkunlarına; paklık, tertip, internet, güvenlik ve su takviyesi sağladı. Ödüllü müsabakalardan özgür motor sürüş şovlarına, çadır kampından konserlere kadar pek çok aktifliğin olduğu şenliğe motor tutkunları ağır ilgi gösterdi.

Motosiklet Festivali nefes kesti
25 Temmuz 2023 08:24
32

ANKARA (İGFA) – Ankara Büyükşehir Belediyesinin yenileme çalışmalarının akabinde Başşehrin beğenilen mesire alanlarından biri hâline gelen Karaköy Mesire Alanı, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Ankara Motosiklet Festivali’ne konut sahipliği yaptı.

Festival boyunca; Türkiye’nin dört bir yanından gelen motor tutkunlarına ANFA, ANFA Güvenlik, Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Etraf Muhafaza ve Denetim Daire Başkanlığı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Bilgi Süreç Daire Başkanlığı ve Ankara İtfaiyesi grupları tarafından temizlikten internete, güvenlikten sıhhat ve suya kadar pek çok dayanak sağlandı.

GÖKÇINAR: “MİSAFİRLERİMİZİ MEMNUN BİR HALDE AĞIRLAMAKTAYZ’’

Ankara Motosiklet ve Kampçılık Derneği tarafından düzenlenen şenliğe Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak dayanak verdiklerini belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi Lider Vekili Berkay Gökçınar, Karaköy Mesire Alanı’nda gerçekleşen şenlikte paklık, tertip dayanağının yanı sıra internet, güvenlik, itfaiye ve sıhhat takviyemizi de 7/24 sağlamaktayız. Türkiye’nin dört bir yanından gelen konuklarımızı memnun bir halde ağırlamaktayız. Liderimiz Sayın Mansur Yavaş’ın Ankara’yı kültür başşehri yapma maksadıyla çıktığımız bu yolda organizasyonlarımız devam etmektedir” dedi.

MOTOR TUTKUNLARINDAN ŞENLİĞE TAM PUAN

Ödüllü müsabakalardan hür motor sürüş şovlarına, çadır kampından konserlere kadar birbirinden renkli ve heyecanlı pek çok aktifliğin yer aldığı şenliğe tam puan veren motor tutkunları, dayanaklarından ötürü Ankara Büyükşehir Belediyesine şu sözlerle teşekkür etti:

-Orhan Keskin (Ankara Motosiklet ve Kampçılık Spor Derneği Kurucu Başkanı): Bu yıl motosiklet şenliğinin dördüncüsünü düzenledik. Ankara Büyükşehir Belediyemizin büyük katkıları var, çok teşekkür ediyoruz. Şenlik boyunca yanımızda oldular. Türkiye’nin her yanından gelen arkadaşlarımızla sohbetimiz, muhabbetimiz ve tanışıklığımız olmaktadır. Arkadaşlarımız müsabakalar ve cümbüşlerle gün uzunluğu birlikte oluyorlar. Şenliğe katılan binlerce motosikletçi arkadaşıma teşekkür ediyorum. Mansur Liderimize da teşekkür ediyoruz.”

Feyzullah Çalışkan: “Festivale eşim ve oğlumla katıldık. Şenlik çok hoş geçiyor, çok eğleniyoruz.”

Ahmet Kaya: “Festivale bu kadar ağır ilgi ve talebin olacağını varsayım etmiyordum. Alana girdiğimde beklediğimden fazla iştirak olduğunu gördüm. Tertibi çok başarılı buldum, ortam çok hoş. Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu biçim tertiplerini desteklemesinin de ailecek ardındayız. Ankara’daki bütün motorcu arkadaşları da beklerim.”

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.