Dolar 32,3524
Euro 34,7322
Altın 2.409,97
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Sakaryalı hentbolcuların ilk rakibi Konya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi hentbol kadrosunun 2023-2024 Erkekler Hentbol Üstün Ligi’ndeki fikstürü belirli oldu. Büyükşehir ligin birinci haftasında Konya Büyükşehir’i konuk edecek. Muhteşem Lig’in birinci haftası 27 Ağustos Pazar günü başlayacak.

Sakaryalı hentbolcuların ilk rakibi Konya
28 Temmuz 2023 17:48
37

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol ekibinin 2023-2024 Erkekler Hentbol Üstün Ligi fikstürü aşikâr oldu. Ankara THF Spor Kompleksi’nde çekilen fikstür kurasına Büyükşehir Hentbol Sportif Yöneticisi Burçin Albayrak katıldı.

27 Ağustos Pazar günü birinci hafta uğraşlarıyla başlayacak Muhteşem Lig’de Büyükşehir Hentbol grubu lige kendi alanında “merhaba” diyecek.

Ligin birinci haftasında ligin yeni gruplarından KonyaBüyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Büyükşehir takımı ikinci hafta gayretinde ise Beşiktaş’ı konuk edecek.

Bu yıl hem Harika Lig’de hem de Avrupa’da uğraş edecek olan Büyükşehir Hentbol ekibi Bolu’da dönem öncesi kampını sürdürüyor. Fikstür çekimleri ve kamp değerlendirmeleri hakkında açıklamalarda bulunan Başantrenör Mehmet Korer Koral, “Yeni dönem için hazırlık çalışmalarımıza son süratle devam ediyoruz. Ekip içindeki ahenk gerek kondisyonel manada gerek mental manada hayli yeterli düzeylere ulaştı.Lig başlayana kadar olan süreçte en güzel formda hazırlanıp her adımı kazanarak maksadımıza hakikat ilerlemek istiyoruz.Bugün çekilen fikstür doğrultusunda hazırlıklarımızı tamamlayıp birinci maçtan başlayacak son maça kadar sürecek bir gayret için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Her vakit yanımızda olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Liderimiz Ekrem Yüce’ye ve kulüp yöneticilerimize bize olan takviyelerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum uygun bir dönem geçireceğiz. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.