Dolar 32,4970
Euro 34,8852
Altın 2.437,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 17°C

Şehit Eraslan’a hazin veda

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 17 Ağustos 2018’de Hakkari ili Şemdinli ilçesinde terör saldırısı sonucu yaralanan ve o tarihten bu güne kadar tedavi gördüğü hastanede şehit olan P.Sözleşmeli Er İsmet Eraslan’ın cenazesine katıldı.

Şehit Eraslan’a hazin veda
30 Temmuz 2023 08:24
391

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Cenaze merasimine Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra, Kayseri milletvekilleri Murat Cahit Cıngı, Şaban Çopuroğlu, Garnizon Kumandan Vekili Tuğg.Vedat Öncel,Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç, Vilayet Jandarma Kumandanı Tuğg.Yüksel Yiğit, Vilayet Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, ilçe kaymakamları, ilçe belediye liderleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri,STK temsilcileri, şehidimizin ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Cenaze merasiminde aileye başsağlığı ve sabır dileyen Vali Çiçek, “ Bir yıl evvel onu dört yıldır tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmiştim. Bu müddet zarfında tedavisi ile ilgili daima bilgiler aldım. Maalesef kahramanımızı kaybettik. Derin keder içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum, milletimizin başı sağ olsun” dedi

Şehit P.Sözleşmeli Er İsmet Eraslan’ın cenazesi Kalem Kırdı Mescidinde kılınan ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının akabinde Kartal Asker Şehitliği’nde toprağa verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.