Dolar 32,2550
Euro 35,0219
Altın 2.465,84
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Bingöl’de 11 Evler Köyü turnuvanın şampiyonu oldu

Bingöl’de Vazanan Derneği’nin düzenlediği ikinci klâsik futbol turnuvasında 11 ekip gayret etti. Finalde 11 Konutlar ile ÇotlaSpor karşı karşıya gelirken, 4-2’lik skorla alandan galip ayrılan ekip 11 Meskenler birebir vakitte kupanın da sahibi oldu.

Bingöl’de 11 Evler Köyü turnuvanın şampiyonu oldu
23 Temmuz 2023 11:12
30

Bingöl Aktüel TV / BİNGÖL (İGFA) – Vazanan Derneği’nin Kervansaray Halı alanda düzenlediği turnuvada, bölge köyleri ortasında birlik ve beraberlik havası esti.

Finale kalan gruplardan geçen yılın şampiyonu ÇotlaSpor’u 4-2 mağlup eden 11 Meskenler, bu yılın şampiyonu oldu.

Turnuvanın en centilmen kadrosu Derebuet olurken, en centilmen futbolcu Ömer Maharetli ve gol hükümdarı Fuat Mahir de mükafatlarını aldı.

Final maçını dernek üyeleri, köy sakinleri ve birçok vatandaş izledi. Kazanan gruba kupa armağan edilirken, aktiflik kurulu üyelerine plaket ve oyunculara da madalya takdim edildi. Aktiflikte ayrıyeten küçük yaş kümelerine yönelik de maç yapıldı.

Vazanan Derneği Lideri Dr. Abdullah Bedeva, final maçı sonrası yaptığı konuşmada, turnuvanın kardeşlik hislerinin pekişmesine ve akrabaların tanışmasına vesile olduğunu söyledi.

Başkan Bedeva, “Dernek olarak etkinliklerdeki gayemiz, aile bireylerini kaynaştırmak ve yeni kuşaklara bu hassaslığı taşımak ve maneviyatı güçlü, kültürel ve medeniyet kıymetlerine bağlı kuşaklar oluşturmaktır.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.