Dolar 32,3581
Euro 34,7002
Altın 2.391,12
BİST 10.160,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Kayserili boksör Türkiye şampiyonu

Kayseri’nin Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu 60 kiloda Ayla Fırat, Türkiye Boks Federasyonu tarafından organize edilen Üst Minik Erkek ve Bayanlar karşılaşmalarında Türkiye Şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı. Fırat, elde ettiği muvaffakiyetle Ağustos ayı içerisinde Slovenya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Kayserili boksör Türkiye şampiyonu
29 Temmuz 2023 09:36
35

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu Ayla Fırat, 15-23 Temmuz tarihleri ortasında Kars’ta düzenlenen ve 640 atletin katıldığı Üst Minik Erkek ve Bayanlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Kayseri’yi gururlandırdı. 60 kiloda Ayla Fırat, Üst Minik Bayanlar karşılaşmalarında Türkiye Şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı.

Sporcuyu muvaffakiyetinden ötürü kutlayan Kocasinan Belediye Lideri Ahmet Çolakbayrakdar; “Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Baş Antrenörü Fatih Töme ve yardımcıları İhsan Töme ile Burak Benk, hocalarımızı tebrik ediyorum. Muvaffakiyetlerinin devamını diliyorum. Atletlerimiz bizim yüz akımız. Kocasinan’ın ismini daha birçok şampiyonluklarla dünyaya duyuracağız. Kocasinan Belediyesi olarak, her yaşta ve her branşta sporu yaygınlaştırmak için her türlü imkanımızı seferber ettik, etmeye de devam ediyoruz. Bizlere bu gururu yaşattıkları için Kayseri ismine bir sefer daha teşekkür ediyorum” tabirlerini kullandı.

Başarıda Lider Çolakbayrakdar’ın ve Kocasinan Belediyesi’nin büyük bir hissesi olduğunu söyleyen Ayla Fırat ise dayanaklarından ötürü Lider Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.