Dolar 32,2602
Euro 35,0455
Altın 2.466,17
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Sakaryalı sporcudan pistte üst üste başarı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi karting sportmeni Doruk Sırnaç, TOSFED Karting Türkiye Şampiyonası’nda kıymetli bir muvaffakiyete daha imza attı. Başarılı sportmen dönemin 3. ayak yarışında Micro kategoride 3. ayağı da kazanarak bu dönem 3’te 3 yapma başarısı gösterdi.

Sakaryalı sporcudan pistte üst üste başarı
27 Temmuz 2023 13:36
29

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi sportmeni Doruk Sırnaç, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Sezonun birinci ayağı olan Körfez pistinde sıralama çeşitlerinde 2. olan Sırnaç, bir ayağın 3 müsabakasını da kazanarak kıymetli bir muvaffakiyete imza atmıştı.

İstanbul’da gerçekleştirilen dönemin 2. ayağında da sıralama çeşitlerinde 2. olan başarılı atlet, tekrar 2. ayağında 3 müsabakasını kazanarak Türkiye’nin de 6’da 6 zafer kazanan tek atleti olma unvanını kazanmıştı. Dönemin 3. ayağı TOSFED Körfez pistinde gerçekleştirildi. Dönemin birinci sıralama tipi zaferini kazanan Sırnaç, sıralama çeşitlerinin akabinde cumartesi ve pazar günü gerçekleşen 3 müsabakayı da kazanarak kıymetli bir muvaffakiyete imza attı.

2023 döneminde, tüm kategorilerde yarışan atletler ortasında, 9 müsabakada 9 zafer kazanarak 9da 9 yapan tek sportmen olma özelliğini taşıyan Doruk Sırnaç, TOSFED Micro Dayanak Kupası 2023 Dönemi Şampiyonluğu unvanı için de kıymetli bir avantaj yakalamış oldu.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.