Dolar 32,2602
Euro 35,0455
Altın 2.466,17
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Eren Çelik’in adını Avrupa duyacak

Bursa’nın Kestel Belediyespor’un başarılı sportmeni Eren Çelik, Avrupa şampiyonası için kıymetli adımlar atıyor. Türkiye’deki muvaffakiyetlerinin akabinde genç atlet, Avrupa’da da ismini duyurmayı hedefliyor.

Eren Çelik’in adını Avrupa duyacak
15 Temmuz 2023 00:12
37

BURSA (İGFA) – Eren Çelik, 22-29 Ocak 2023 tarihleri ortasında Şanlıurfa’da düzenlenen 86 kg gençler lowkick kategorisinde Türkiye Kickboks Şampiyonası’na katıldı ve büyük bir muvaffakiyet elde etti. Bu şampiyonlukla ismini duyuran Çelik, 17-21 Mayıs 2023 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen 86 kg Dünya Kupa Şampiyonası’nda da bir defa daha doruğa çıktı.

Son olarak, 6-14 Temmuz 2023 tarihleri ortasında Mardin’de düzenlenen şampiyonada tekrar üstün performans sergileyen Eren Çelik, ulusal ekibe seçilmeyi başardı. Ulusal formayı giyme hakkını elde eden genç sportmen, Avrupa şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

Eren Çelik’in spor hayatında kıymetli bir rol oynayan spor hocası Kenan Ölçü, onun çocuk yaşlardan itibaren eğitmenliğini yaparak mesleğinin gelişimine katkı sağlamıştır. Ölçü, hala Çelik’in antrenörlüğünü yapmakta ve muvaffakiyetlerini desteklemektedir.

Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası (Tüm Kategoriler) 25 Ağustos – 03 Eylül 2023 tarihleri ortasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. Eren Çelik, bu değerli tertipte ülkemizi temsil edecek ve bir sefer daha yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak. Türk sporunun geleceğine umut veren genç sportmen, Avrupa şampiyonasında da göz kamaştırmayı hedefliyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.