Dolar 32,2508
Euro 35,0726
Altın 2.464,61
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Adana Büyükşehir Yaz Spor Okulları’na yoğun ilgi

Adana Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın açılışı Seyhan Güney Yıldızı Stadyumu’nda, velilerin de iştirakiyle, coşkuyla gerçekleştirildi.

Adana Büyükşehir Yaz Spor Okulları’na yoğun ilgi
15 Temmuz 2023 21:00
44

ADANA (İGFA) – Açılışa Adana Büyükşehir Belediye Lideri Zeydan Karalar, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Lideri Cafer Esendemir, TSYD Adana Şube Lideri Kerim Hoşfikirer, TÜFAD Adana Şube Lideri Mehmet Sümer, Mimarlar Odası Adana Şube Lideri Sedat Gül, Büyükşehir ve Seyhan Belediyesi bürokratları, muhtarlar, konuklar, eğitmenler ve sportmen çocuklar katıldı.

ADANA SPOR KENTİ

Adana’yı bir spor kenti haline getirdiklerini belirten Lider Zeydan Karalar, “Adana deyince artık akla her türlü hoşluğun yanında bir spor kenti de geliyor. Çocuklarımız yaz boyunca, eğitmenlerinin nezaretinde spor yaparak sokağın mümkün tehlikelerinden kurtuluyor. Geçen yıl çeşitli kısımlarda 18 bin 600 evladımıza spor eğitimi verdik, bu yıl 13 branşta yaklaşık 30 bin çocuğumuza ulaşacağız. Annelerimiz çocuklarını gönül rahatlığıyla spor okullarımıza gönderiyor. Bir ülkede konutun reisi bayan memnunsa mesken de memnundur. Bir ülkede bayanlar memnunsa o ülke memnundur. Çocukları inançta olan anneler memnunsa ben de mutluyum” dedi.

BU YIL GAYE 30 BİN ÇOCUK

13 branşta, 10 ilçede, 90 noktada alanında uzman antrenörler eşliğinde, spor gereçleri ve kıyafet dayanağı ile spor eğitimi alan çocuklar tıpkı vakitte yazın keyfini çıkarıyor. 2023 Yılı Yaz Spor Okulları kapsamında; futbol, basketbol, voleybol, yüzme, tekvando, güreş, masa tenisi, atletizm, jimnastik, tenis, satranç, kano ve kürek kısımlarında, 90 başka noktada, alanında uzman 90 antrenör ile, yaklaşık 30 bin çocuğa fiyatsız spor eğitimi verilmesi planlanıyor.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.