Dolar 32,2586
Euro 35,0500
Altın 2.468,29
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

İzmir Çiğli’de kadınlara özel yaz spor kursları

İzmir’de Çiğli Belediyesi, bayanların yaz ayları boyunca dilediği branşta spor yapabilmesi için spor kurslarının kayıtlarını başlattı.

İzmir Çiğli’de kadınlara özel yaz spor kursları
14 Temmuz 2023 17:00
39

İZMİR (İGFA)- Çiğli Belediye Lideri Utku Gümrükçü öncülüğünde sportif manada büyük bir değişim yaşayan ve 2021 yılında Avrupa Spor Kenti unvanını elde eden Çiğli Belediyesi, 2023 yaz spor kurslarına bayanların yoğu ilgisi dikkat çekiyor.

Çiğli Belediyesi tarafından yapılan duyurunun akabinde Çiğlili bayanlar kurslara ağır ilgi gösterdi.

Yoga kursuna 155, pilates kursuna 139, zumba kursuna 180 ve masa tenisi kursuna 12 olmak üzere toplam 486 bayan yaz spor kurslarına kayıt yaptırdı. Kurslardan yararlanmak isteyenler 0232 935 55 35 numaralı çizgisi arayıpbilgi alabilecek ve kayıt yaptırabilecek.

Yaz spor kurslarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Lider Gümrükçü, “Kadınların hayatın her alanında güçlü ve faal olması ismine çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 4 yılı aşkın müddette sportif manada ilçemize yaşattığımız değişimden bayanların da yararlanması için spor kurslarımızı bu yaz ona nazaran planladık. Spor yapmak isteyen tüm bayanları kurslarımıza bekliyoruz. Her şeyin en uygununu hak eden Çiğlili bayanlar için hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.