Dolar 32,2667
Euro 35,0710
Altın 2.465,83
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Sakarya Hırvat oyun kurucu ile anlaştı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol ekibi 25 yaşındaki Hırvat sağ oyun kurucu Dragan Pavlovic’i takımına kattı.

Sakarya Hırvat oyun kurucu ile anlaştı
11 Temmuz 2023 04:17
41

SAKARYA (İGFA) – Bu yıl Sakarya’yı hem Avrupa’da, hem de Muhteşem Lig’de temsil edecek olan Büyükşehir Hentbol grubu yeni dönem öncesi son transferini gerçekleştirdi.

Büyükşehir son olarak Avusturya kadrosu HSG XeNTiSBärnbach/Köflach forması giyen 25 yaşındaki Hırvat sağ oyun kurucu DraganPavlovic’i takımına kattı. Savunmadaki uğraşı, yüksek yüzdeli uzaktan atışları ve asistleri ile yeni dönemde Büyükşehir forması giyecek Pavlovic, ekibin bu dönem ikinci yabancı transferi oldu.

9 YENİ TRANSFER

Kadrosunda geçen yıl yer alan Faslı Pivot MohamedMiri’den sonra Alman Huesmann ve son olarak Hırvat Pavlovic’i transfer eden Büyükşehir yeni dönemde takımında 3 yabancı oyuncu ile çaba edecek.

Yeni döneme şampiyonluk planlamalarıyla başlayan Büyükşehir Hentbol grubu birinci olarak kadronun başına şampiyon hoca Mehmet Korer Koral’ı getirmiş ve takımına son olarak Pavlovic ile bir arada 9 yeni oyuncu kattı.

Geçtiğimiz dönemin Üstün Lig gol hükümdarı Kanberoğlu ile 1.Lig’in gol hükümdarı Yontar’ı transfer eden Büyükşehir hentbol yeni döneme şampiyonluk argümanı ile başlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.