Dolar 32,2558
Euro 34,7818
Altın 2.396,14
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Kocaeli’nin ‘Sporaktif’i hizmette

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yeni sistemle sportif bilgilerin tek kaynakta kullanılmasını sağlayacak

Kocaeli’nin ‘Sporaktif’i hizmette
18 Temmuz 2023 16:36
34

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sporun iş ve süreçlerini bir ortaya toplayan Amatör Spor Kulüpleri Bilgi Yazılım Sistemini (Sporaktif) tanıtım programıyla hayata geçirdi. Sistem sayesinde Kocaeli’de faaliyet gösteren amatör spor kulübü temsilcileri internet üzerinden tüm bilgilere ulaşılabilecek.

Antikkapı Restoran’da düzenlenen tanıtım programına Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Lideri Şemsettin Yıldırım, Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Gökhan Yavaşer, KASKF Lideri Murat Aydın, Kocaeli’de amatör spora emek veren kulüp liderleri, yöneticileri, antrenörler ve sportmenler katıldı.

ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMA

Yoğun iştirakin sağlandığı programda konuşan KASKF Lideri Murat Aydın, sistemin kulüpler için ulaşılabilir, ulaşılmakla birlikte daha rahat tahlil odaklı çalışılabilir bir sistem olduğunu belitti. Amatör Spor Kulüpleri Bilgi Yazılım Sistemi’ni (Sporaktif) en uygun halde kullanıp tahlil odaklı çalışma noktasında daima birlikte hareket edileceğini belirten Aydın, “Bu sistem tüm kulüplerimize, spor adamlarına yararlı olacak. Bu sistemin hazırlanmasında emeği olan başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Liderimiz Tahir Büyükakın ve çalışmalarına kulüplerimiz ismine teşekkür ederim” dedi.

Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Gökhan Yavaşer ise “Gerçekten Kocaeli sporun başşehri. Yapılan her çalışma sporu biraz daha ivmelendirip daha üste taşıyor. Bunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hem bizimle hem de kendi içinde yaptığı çalışmalar çok değerli. Ben emeği geçen başta Tahir Liderime ve bütün grubuna teşekkür ediyor, muvaffakiyetler diliyorum’’ sözünü kullandı.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.