Dolar 32,2567
Euro 35,0560
Altın 2.467,33
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Potanın Tarzanları Avrupa’da

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Lideri Bora Çaylan, 2023-2024 dönemi öncesi basketbol kadrosu ve FIBA Europe Cup serüveni hakkında değerlendirmelerde bulunarak taraftarların heyecanla beklediği kombine kartları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Potanın Tarzanları Avrupa’da
20 Temmuz 2023 19:48
34

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, tarihinde birinci Türkiye Sigorta Basketbol Üstün Ligi döneminde birçok farklı duyguyu ve birçok farklı tecrübeyi birlikte yaşadıklarını belirterek, dönemin tamamlanmasından sonra Genel Menajer Nihat Mala ve Başantrenör Ahmet Kandemir ile birlikte takım çalışmalarına vakit kaybetmeden başladıklarını söyledi.

Basketbol Muhteşem Ligi’nde 11. olarak tamamlamaları akabinde FIBA Europe Cup’a davet edildiklerini ve turnuvaya ön eleme çeşidinden dahil olacaklarını belirterek, “Turnuvaya iştirak sürecindeki takviyelerinden dolayı Büyükşehir Belediye Liderimiz Sayın Cengiz Ergün’e bir kere daha teşekkür etmek istiyorum. Kura çekimi 8 Ağustos’ta gerçekleşecek ve ön eleme tipi küme formatında oynanacak” denildi.

Bu ortada kombine kartların 1 Ağustos’ta passo.com.tr ve Muradiye Spor Salonu’ndaki Passo gişesinden satışa sunulacağını belirten Kulüp Lideri Bora Çaylan, “Kombine kart alan taraftarlarımız bu dönem Basketbol Harika Ligi ve FIBA Europe Cup olmak üzere maçlarını yerinden izleme talihine sahip olacaklar. İzleyecekleri maç sayısı kadromuz çaba ettiği kulvarlarda üst tiplere yükseldikçe artacaktır. Hasebiyle kombine kart sahibi olmak bu yıl geçtiğimiz yıldan çok daha avantajlı hale gelecek. Bu dönem tüm maçlar için bilet fiyatlarımızı da dönem öncesinden taraftarlarımızla paylaşacağız. Kombine kartlarımız ve bilet fiyatlarımız ile ilgili tüm ayrıntıları önümüzdeki hafta resmi internet sitemizden duyurmuş olacağız. Taraftarlarımız da böylelikle kombine kart sahibi olmanın avantajlarını görmüş olacaklar. Söyledim üzere bu dönem en büyük dileğimiz Muradiye Spor Salonu’nu her maç dolu bir halde görmek. Bu atmosferi sağladığımız takdirde daima bir arada çok büyük öyküler yazabiliriz…” diye konuştu.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.