Dolar 32,2586
Euro 35,0500
Altın 2.468,29
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Yaz okullarında eğitim ile eğlence bir arada

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 22 farklı branşta fiyatsız spor kursu verdiği Yaz Spor Okullarına ağır ilgi gösteren 17.404 Denizlili yaz spor kurslarında hem eğitim alıyor, hem de eğleniyor.

Yaz okullarında eğitim ile eğlence bir arada
23 Temmuz 2023 09:48
26

DENİZLİ (İGFA) – Denizli Büyükşehir Belediyesinin vatandaşlara fiyatsız spor kursu verdiği Yaz Spor Okulları tüm süratiyle sürüyor. Bu kapsamda 22 farklı spor branşında 7’den 70’e 17 bin 404 kursiyer atletizm, badminton, bale, basketbol, buz pateni, cimnastik, güreş, judo, karate, masa tenisi, nefes idmanları, okçuluk, pilates, satranç, step aerobik, tekvando, tenis, voleybol, yoga, yüzme, zumba ve zumba kids spor branşlarında hem eğleniyor hem de ilgili branşlar hakkında temel eğitimleri alıyor. Dolu dolu geçen yaz spor okullarına ise en çok çocuk, genç ve bayanlar ilgi gösteriyor. Geleceğin yeteneklerinin keşfedilmesine katkı sağlayıp, sağlıklı bir genç jenerasyonun oluşmasında da değerli bir etken olan Yaz Spor Okulları’nda bu yıl yeniden yüzme kursları en çok ilgiyi görürken pilates, zumba, yoga, basketbol, voleybol, tenis, jimnastik ve tekvando başta olmak üzere 22 başka branşa da vatandaşlar ağır ilgi gösteriyor.

Bir sonraki kurs kayıt tarihi 31 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında

Öte yandan bilhassa çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile toplumsallaşmalarına katkı koymak, ayrıyeten yeteneklerini ortaya çıkarmak hedefiyle sunulan Yaz Spor Okulları yeni devir kayıtlarının 31 Temmuz-4 Ağustos tarihleri ortasında www.denizli.bel.tr adresinden online olarak yapılabileceği belirtildi.

Lider Zolan: “Spor kenti Denizli “

Denizli Büyükşehir Belediye Lideri Osman Zolan, Denizli’de 7’den 70’e herkesin spor yapması için çalıştıklarını belirterek, spor kenti Denizli’ye yakışan bir anlayışla hizmet verdiklerini söyledi. Yalnızca çocukların değil gençlerin ve yetişkinlerin de yararlanabildiği 22 başka branşta fiyatsız spor kursu hizmeti verdiklerini söyleyen Lider Zolan, “Spor hayatın kendisidir. Yenilmek de vardır, galibiyet de vardır. Spor disiplin, takım ruhu, sıhhat ve memnunluk demektir. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak insanımızın daha sağlıklı ve keyifli olması için imkanlarımızı sonuna kadar sunmaya devam ediyoruz” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak kentte yaşayan her vatandaşın memnunluğu, sıhhati ve huzuru için çalıştıklarını tabir eden Lider Zolan, şöyle konuştu; “Denizli’mizi sporla, sanatla buluşturmak için her geçen gün daha hoşa ve ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kurslarımıza katılan herkese çok teşekkür ederim” tabirlerini kullandı.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.