Dolar 32,2816
Euro 34,7815
Altın 2.405,02
BİST 10.234,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Okan&Volkan Bursalıları coşturdu

Ünlü organizatör Ebru Canbuldu’nun tertibi ile Bursa Suare’de Bursalılarla buluşan Z jenerasyonunun sevdiği müzikçiler Okan&Volkan kardeşler ve Mars sevenlerine hafızalardan silinmeyecek bir hafta sonu yaşattı.

Okan&Volkan Bursalıları coşturdu
24 Temmuz 2023 12:36
137

Ersel NALBANT – Musa YEŞİLDAĞ – Herkes Duysun / BURSA (İGFA) – Bursa’daki cümbüş dalındaki konser açığını kapatmak için konser programları hazırlayan organizatör Ebru Canbuldu, bu hafta sonu Okan&Volkan kardeşler ve sevilen rapçi Mars’ı Bursalılarla buluşturdu.

Önce sahneye dövme yaptırırken çektikleri görüntü ile bir anda milyonların sevgilisi haline gelen Okan&Volkan kardeşler çıktı.

Okan&Volkan bir birinden hoş müziklerini Bursalılar için söylediler. Okan&Volkan kardeşlerin söylediği tüm müziklere eşlik eden Bursalılar gece geç saatlere kadar renkli imajlar oluşturdu.

Bursa’da bir kaç kere sahne aldıklarını belirten Okan&Volkan, konser öncesi Herkes Duysun’a kendileri ile ilgili açıklamalarda bulundular.

“SOSYAL MEDYAYA ATARIZ DEDİK”

Dövme yaptırırken çektikleri görüntü ile şöhrete nasıl kavuştuklarını anlatan Okan&Volkan, “Aslında biz o görüntüyü çekerken hiç bir şey düşünmeden yalnızca toplumsal medyaya, instagrama atarız diyerek düşündük lakin bir yanda hakikaten büyük bir yükseliş yakaladı müzik, aslında insanlara her türlü her hangi bir yerde müzik söyleyebileceklerini biz sunmak istedik o da çok hoş bir halde tuttu sevenlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

“MÜZİK HAYATIMIZ AİLEDEN GELİYOR”

“Biz üç kardeşiz en büyük ağabeyimde de ses var babam aslında eski sanatçı Müslüm Gürses, Atilla Kaya, Mine Koşan, Nejat Alp, Belkıs Akkale, Berkan Tepsi ile konser vermiş insan evvel allah sonra babadan geliyor bu türlü devam etti artık de bize şıçradı biz devam etiriyoruz” diyen Okan&Volkan, Biz dövme yaptırırken çektiğimiz görüntüyü çıkış için atmadık. Kimse beklemezdi, biz doğal olarak attık birden birede patladı görüntü yani kimse beklemez diye düşünüyoruz. Birlikte çalışırken ufak sürtüşmeler oluyor ortamızda. Mesela sen burayı söyle ben bu yeri söyliyeyim yahut sen burada çıkış yap ben buradan çıkış yapayım ortamızda bazen tartışma oluyor fakat tabiiki bunlar tatlı tartışmalar. Yeni çalışmalarımız sürüyor. Ağustos’un ikisinde Kelam müzik Samet Kurt’a ilişkin olan O denli çok sevdim ki isimli yeni müziğimiz çıkıyor sevenlerimiz 2 Ağustos’u beklesinler” diye konuştu.

“BURSALILARI ÇOK BÜYÜK SÜRPRİZLER BEKLİYOR”

Organizatör Ebru Canbuldu ise daha birçok sürpriz ismi Bursalılarla buluşturacağını belirterek ”Bursa müzik ve cümbüşe doyuracağız diyerek şu açıklamaları yaptı. ”Konserlerimize Okan&Volkan aarkadaşlarımızla başlıyoruz, Çok hoş sürprizler bizleri bekliyor. Bursa için elimden ne geliyorsa fazlasını yapıyorum ancak yeni sürprizler ve daha dayanılmaz işler yeni başlıyor. Bu konserlerimizi 15 gün ortayla düşünüyoruz fakat daha dönem açılmadı dönem açılınca haftada iki konser de yapabiliriz. Bursalılar bizi takip etsin” dedi.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.