Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Bursa’da müzik serüveni başlıyor

Ünlü organizatör ve ulusal sportmen Ebru Canbuldu, yesyeni projeler ile Bursalılara müzik ve cümbüş dolu geceler yaşatmaya hazırlanıyor. Birinci konseri ise Z jenerasyonunun sevgilisi Okan ve Volkan ile Mars.

Bursa’da müzik serüveni başlıyor
14 Temmuz 2023 18:00
44

ERSEL NALBANT–ONUR POLAT / HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) – Bursa müzik hayatı, Z jenerasyonunun sevdiği sanatkarların konserleriyle orijinal bir boyuta geçiyor.

Ünlü organizatör Canbuldu Tertip İdare Şurası Lideri, ulusal atlet Ebru Canbuldu, Z jenerasyonuna yönelik yepisyeni projelerle Bursa müzik kesimine can suyu olacak.

Bursa’daki cümbüş kesimindeki konser açığını kapatmak için konser programları hazırlayan Canbuldu, Bursalılara dolu dolu bir konser programı hazırladı.

Bu programların birincisinin 22 Temmuz Cumartesi gecesi Bursa Suare’de Okan&Volkan ve Mars ile başlayacağının muştusunu veren Ebru Canbuldu, Bursalıları müzik ve cümbüş dolu geceler yaşatacağını belirterek, ‘’Bursa’ya yeni bir ses getirmeye ihtimam gösterdik. Yeni bir proje içerisine girdik. Bursa Suare’de, Bursa’da çok büyük bir açık olan boşluğu tamamlamaya karar verdik, o yüzden konserlere başladık. Z jenerasyonunun çok dinlediği ve çok revaçta olan sanatkarları Bursa Suare’de karşılayıp onları orada ağırlamayı düşünüyoruz.” dedi.

Z neslinin yeni kuşak rap, arabesk karışık yeni müziklerle ilerlediğinin altını çizen Canbuldu, “Bunların tamamını biz Suare’de GökCar sponsorluğunda karşılıyoruz. Bursa’nın çok büyük bir açığı vardı. Onu doldurmaya karar verdik ve yeni bir proje içerisine girdik. Birinci projemizde 22 Temmuz Cumartesi gecesi Okan&Volkan ve Mars arkadaşımız Bursalılar ile üçü birlikte olacak. Bunlar da Tik Tok’ta, Instagram’da ve toplumsal medyada milyonlarca dinlenen, çok hoş işler yapan arkadaşlarımız… Bursalılar bizi takipte kalsınlar. Bursa ve Bursalılar için çok hoş işler yapacağız.’’ diye konuştu.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.