Dolar 32,2472
Euro 35,0664
Altın 2.470,47
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Nevşehir Belediyesi’nden kültür turları

Nevşehir Belediyesi tarafından, bayan ve gençlerin ülkemizin tarihi ve turistik merkezlerini daha yakından tanımaları için düzenlenen kültür çeşitleri başladı.

Nevşehir Belediyesi’nden kültür turları
22 Temmuz 2023 11:48
25

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü uyumunda 16-20 yaş ortası gençler ve bayanlar için fiyatsız olarak Konya ve Çanakkale seyahatleri düzenlendi. Kayıtları geçtiğimiz günlerde tamamlanan fiyatsız cinsler için kısa müddette bini aşkın genç ve bayan müracaatta bulundu.

Tur programları kapsamında birinci seyahat Konya vilayetine düzenlendi. Her gün bir otobüs biçiminde düzenlenen seyahat programına katılan Nevşehirli bayanlar, tıp rehberleri eşliğinde Mevlana Türbesi, Şemsi Tebrizi Türbesi, Alaaddin Doruğu ve Camii ziyaret ederek Tropikal Kelebek Bahçesini gezdi. Seyahat sırasında ayrıyeten Nevşehir Belediyesi tarafından bayanlara öğlen yemeği ikramında bulunuldu.

16-20 yaş ortası gençlerin müracaatta bulunabildikleri Çanakkale tipleri ise 24 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Gençler Çanakkale cinsinde, Seyit Onbaşı Anıtı Rumeli Tabyası, Alçıtepe Hilali Ahmer Müzesi, Çanakkale Şehitler Abidesi, Anzak Koyu, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı ve Eceabat’ı gezecekleri.

Nevşehir Belediyesi’nin Konya ve Çanakkale cinsleri Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.