Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 23°C

Muazzez Ersoy ile nostalji rüzgarı

Memleketler arası Bursa Şenliği tüm heyecanıyla devam ediyor. Bu yıl 61.’si gerçekleştirilen Bursa Festivali’nde Muazzez Ersoy ile nostalji rüzgarı esti.

Muazzez Ersoy ile nostalji rüzgarı
22 Temmuz 2023 08:36
39

ERSEL NALBANT/HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) – Bursa Büyükşehir Belediyesi ismine Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, ATIŞ Şirketler Kümesi ana sponsorluğunda bu yıl 61’incisi düzenlenen Memleketler arası Bursa Şenliği, Harput Holding sponsorluğunda nostalji kraliçesi Muazzez Ersoy’u ağırladı.

Yılların eskitemediği yapıtları Bursalı müzikseverler için seslendiren Ersoy, izleyenleri adeta mest etti.

“Bursa’yı çok özlemişim”

Yıllarca lisanlardan düşmeyen “Ya seninle ya sensiz” müziğiyle sahneye çıkan Muazzez Ersoy, evvelden Bursa’ya çok sık geldiğini lakin uzun yıllardır hasretini çektiğini söyledi.

Bursa’yı çok özlediğini belirten nostalji kraliçesi, yıllar sonra Bursa’ya gelecek olmanın heyecanıyla sabaha kadar uyuyamadığının da çizdi ve “Anladım ki Bursa seyircisi de beni çok özlemiş. Her yerde bulamayacağınız bir dost meclisi ile koro halinde müzikler söylemek beni çok memnun etti.

Bu gecenin gerçekleşmesine katkı sunan Bursa Büyükşehir Belediye Liderimiz Alinur Aktaş’a da teşekkürlerimi sunuyorum. Bu konser sayesinde hem kentle hem de Bursalı hayranlarımla hasret giderdin.” dedi.

Barış Manço’da, Yıldırım Gürses’e, Erkin Koray’dan Müslüm Gürse, Orhan Gencabay ve Ferdi Tayfur’a ustaların nostalji yapıtlarını orta vermeden sürdürdüğü konserinde seslendiren ünlü sanatçı, fantezi türküler, ege türküleri ve Türk Sanat Müziği’nden oluşan 35’ten fazla müzikle Açık Hava Tiyatrosu’nu inletti.

Onlarca müziğiyle izleyenlerine harika bir potpuri yapan Ersoy, birçok müziğini Bursalı hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Sahneye Caney Caney şarksıyla veda eden ve izleyenler tarafından ayakta alkışlanan nostalji kraliçesi Ersoy’a, şenliği sponsorlarından Çaytaze İdare Heyeti Lideri Ali Ağır, bu hoş gece için teşekkür plaketi sundu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.