Dolar 32,2506
Euro 34,6848
Altın 2.401,87
BİST 10.243,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Körfez’in iki yakasında yine bir ilk

Kocaeli için bir unsur daha imza atılacak Ulusal Açık Su Yüzme Yarışları; bu yıl Derince ile Değirmendere ortasında düzenlenecek.

Körfez’in iki yakasında yine bir ilk
20 Temmuz 2023 18:00
31

KOCAELİ (İGFA) – Ulusal Açık Su Yüzme Yarışları, İzmit Körfezi’nin iki yakasını bir defa daha birleştirecek. Gölcük Belediyesi, Derince Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu, Kocaeli Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenecek müsabaka için müracaatlar başladı.

Derince’den Körfez’in karşı kıyısı olan Değirmendere’ye hakikat birinci defa düzenlenecek yarış; 30 Temmuz Pazar sabahı Derince kıyısından başlayacak. Yarışmacılar, Körfez’in bir ucundan bir ucuna olan 2.650 metre uzunluğundaki aralığın yüzülerek geçilmesiyle Değirmendere Çınarlık Meydanı kıyısında tamamlanacak.

Derince kıyısında 30 Temmuz Pazar günü 10.00’da başlayacak yarışa katılan atletler iki saatlik müddet içerisinde Değirmendere kıyısına ulaşmaya çalışacak. Belirtilen müddette Körfez’in karşı yakasına ulaşamayan sportmenler, tekneler ile denizden çıkartılacak. Müsabaka; Değirmendere Çınarlık Meydanı Kıyısı’nda saat 13.30’da yapılacak ödül merasimi ile tamamlanacak.

SON MÜRACAAT TARİHİ 28 TEMMUZ

Kayıt süreçlerinin başladığı müsabakaya son müracaat ise 28 Temmuz Cuma saat 23.59’a kadar Türkiye Yüzme Federasyonu internet adresi üzerinden yapılabilecek. Müsabakaya katılmak isteyenler detaylı bilgiyi 0 545 412 41 30 numaralı telefondan alabilecek.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.