Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Kayseri Talas’ta spor coşkusu başladı

Talas Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor kursları başladı. Öğrencilerin sevgi seliyle karşılanan Talas Belediye Lideri Mustafa Yalçın futbol, basketbol, karate, masa tenisi, güreş ve tekvando branşlarındaki çocuklara seslenerek, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. U11, U14 ve U17 futbol gruplarımız şampiyon oldu. Sizler de her branşta başarılı olarak bizleri gururlandıracaksınız.” dedi.

Kayseri Talas’ta spor coşkusu başladı
15 Temmuz 2023 12:00
53

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Talas ilçesini temsil eden Talasgübü Belediyespor’un kulüp tesislerindeki merasimin açılışında konuşan Talasgücü Belediyespor Teknik Yöneticisi Halil Aslan, birinci amaçları olan A ekibi 3. Lig’e çıkardıklarını hatırlatarak, “İlerleyen vakitlerde bu yavrularımız inşallah o kadronun birer neferleri olacak. Günden güne devam eden atlet fabrikası projesinde liderimizin işaretiyle grubumuz daha düzgün yerlere gelecek. Sportmen fabrikamızda sayı 600’ü futbol olmak üzere öteki branşlarla binin üzerine çıktı. Sportmen fabrikamızın birinci meyvelerinden U11 grubumuzla Kayseri şampiyonluğunu yaşadık. Belediye liderimize, kulüp liderimize ve idaremize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Talasgücü Belediyespor Kulübü Lideri Yunus İloğlu ise bu yılın şampiyonluklarla dolu dolu geçtiğini söz ederek şöyle konuştu: “Futbol A ekibimizi, Türkiye geneli 260’dan fazla ekibin içinden namağlup olarak BAL statüsünden 3. Lig’e liderimizin takviyesiyle çıkardık. Bu sene U11, U14 ve U17 ekiplerimiz Kayseri şampiyonu oldu. U12 ve U18 kadrolarımız da finale kaldı. Şunu demek istiyorum: Gençlerbirliği altyapısında yetişip Fenerbahçe’de yıldızlaşan, dünya devlerinden Real Madrid’e giden Arda Güler evladımız bizi gururlandırdı. Sizler de Talasgücü Belediyespor olarak yarın bir Arda ağabeyiniz üzere altyapımızda yetişip bizleri onurlandıracaksınız. Bizlere dayanaklarından ötürü Mustafa Yalçın liderimize teşekkür ediyorum.”

“BİZE GÜVENİP BAŞARDILAR”

Velilerin de ağır ilgi gösterdiği programda konuşan Talas Belediye Lideri ve Talasgücü Belediyespor Onursal Lideri Mustafa Yalçın, “Sevgili çocuklar öncelikle ailelerinize bize güvendikleri için teşekkür ediyorum. Yönetimci ve teknik arkadaşlarıma çalışmaları için teşekkür ediyorum. Hocalarınız teşekkürü çoktan çizgi etti. En kıymetlimiz sizlersiniz. O halde sizin uygun yetişmeniz bizin için çok manalı. Bugün burada bine yakın öğrencimizle 6 branşta yaz kurslarına devam edeceğiz. 400 öğrencimiz de yaz kış kursa devam ediyor. Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olduk. U11, U14, U17’de şampiyon olduk. U18’de final oyladık. Bu muvaffakiyetler bize güvenip çalışmanızla oldu. İnşallah daha çok muvaffakiyetler göreceğiz. Bu muvaffakiyetin en hoşu kendinizi yetiştirmek için bir disipline girmek. Her branştaki öğrencilerimiz bizim, aileniz ve ülkemiz için çok kıymetli. Sizleri çok seviyoruz. Geleceğimiz olarak görüyoruz. Bu kursları bitirdiğinizde sizleri çeşitle armağanlarla ödüllendireceğiz.” formunda konuştu.

ÖNCE OKULDA MUVAFFAKİYET SONRA SPORDA BAŞARI

Cumhuriyeti ikinci yüzyılında bugünün çocuklarının kelam sahibi olacağına dikkat çeken Lider Yalçın, Arda Güler’in dünya devlerinden Real Madrid’e transferine atıfta bulunarak, “Arda Güler ile birlikte birçok Türk futbolcumuz yurtdışında. Son olarak Arda’yı tebrik ediyoruz. Bizi gururlandırdı. Hangi branşta olursa olsun başarılı olacaktınız. Öncelikle okuldaki eğitim başarınız, sonra bunu sporla destekleyeceksiniz.” sözlerini kullandı.

Konuşmaların akabinde Lider Yalçın, U11’de şampiyon olan ekibe kupasını verirken, karate ve futbol kursiyerlerinin şovları ilgiyle izlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.