Dolar 32,2667
Euro 35,0710
Altın 2.465,83
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Karabağlar’da yaz spor okulları doludizgin

İzmir’in Karabağlar ilçesinde Belediye Lideri Muhittin Selvitopu yaz spor okullarını ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Karabağlar’da yaz spor okulları doludizgin
20 Temmuz 2023 19:24
29

İZMİR (İGFA) – Karabağlar Belediyesi, 15 spor merkezi 12 branşta düzenlediği yaz spor okulları büyük ilgi görüyor. Çocukların yaz tatillerini en uygun biçimde değerlendirmeyi amaçladığı yaz spor okullarına bu yıl iştirak sayısı 2 bin 300 bireye ulaştı. Lider Selvitopu, okulları ziyaret ederek çocuklarla bir ortaya geldi.

Okulların tatile girmesiyle birlikte Karabağlar’da bulunan çocuklar yaz spor okullarına akın etti. 07-15 yaş aralığı çocuklar futbol, basketbol, voleybol, tenis, taekwondo, karate, 10-15 yaş aralığı bocce, güreş, halk oyunları, 05-09 yaş aralığı jimnastik kurslarına giderken; yetişkinlere yönelik aerobik, zumba ve tenis kursları da yaz spor okullarında devam ediyor.

Karabağlar Belediye Lideri Muhittin Selvitopu sabah saatlerinde futbol ve akabinde da voleybol kurslarına devam eden öğrencileri ziyaret edip, onlara muvaffakiyet diledi.

Sevgi Mahallesi’nde çocuklar tarafından “En büyük lider bizim başkan!” sloganıyla karşılanan Lider Selvitopu, idmana katıldı ve penaltı vuruşuyla da çocuklardan alkış aldı. Selvitopu daha sonra İhsan Alyanak Spor Salonu’na giderek voleybolcularla bir ortaya geldi ve onlarla günün anısına fotoğraf çektirdi.

Alanlarında uzman spor hocaları tarafından haftanın 5 günü belirlenen saatlerde ve tesislerde eğitim alan öğrenciler, okul dışında da yeni arkadaşlarla tanışmaktan memnun olduklarını tabir ederken, Karabağlar Belediyesi Spor Müdürlüğü yetkilileri de kümelerin müsaitlik durumuna nazaran kayıtların devam ettiklerini lisana getirdiler.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.