Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Bandırmaspor’un yeni sponsoru Teksüt oldu

Türkiye’nin en esaslı süt ve süt eserleri firmalarından Teksüt, Spor Toto 1.Ligi’nde uğraş eden Bandırmaspor Kulübü’nün resmi isim ve göğüs sponsoru oldu.

Bandırmaspor’un yeni sponsoru Teksüt oldu
15 Temmuz 2023 19:48
36

BALIKESİR (İGFA) – Türkiye’nin en esaslı süt ve süt eserleri firmalarından Teksüt, Spor Toto 1.Ligi’nde çaba eden Bandırmaspor Kulübü’nün resmi isim ve göğüs sponsoru oldu.

Eski ismiyle Beyçimento Bandırmaspor Kulübü, Spor Toto 1.Ligi’nde 2023-2024 döneminden itibaren Teksüt Bandırmaspor ismiyle gayret edecek. Teksüt Bandırmaspor sponsorluk mutabakatı imza merasimi ve yeni logo tanıtımı, Teksüt İdare Şurası Lideri Cevdet Arınık, Teksüt İdare Şurası Lider Yardımcısı Mert Özmen ve Teksüt Bandırmaspor Kulübü Lideri Onur Göçmez’in iştirakiyle 13 Temmuz 2023 Perşembe günü Bandırmaspor Cinçukuru Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

2023-2024 döneminden başlamak üzere 2+1 yıllık bir muahedeyi kapsayan imza merasiminde konuşan Teksüt Bandırmaspor Kulübü Lideri Onur Göçmez, ‘‘Bugün buraya gelerek bu memnun ve gururlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için kulübüm ve topluluğumuz ismine şükranlarımı sunarım. Bugün burada Türkiye’nin, bölgemizin güzide iki markasının iş birliğini duyurmak için bir ortadayız. Öncelikle sizlerin huzurunda Teksüt ailesine futbol topluluğumuza güzel geldiniz demek istiyorum. Cevdet Arınık başta olmak üzere tüm Teksüt ailesine teşekkür ediyorum.” dedi.

Teksüt İdare Heyeti Lideri Cevdet Arınık konuşmasında şunları söyledi. Spor Toto 1.Ligi’nde uğraş eden Bandırmaspor Kulübü’ne takviye olmaktan, Teksüt olarak ismimizi vermekten bir Balıkesirli, Gönenli olarak gurur duyuyoruz. Bandırmaspor’un gücüne güç katmaya geldik. Teksüt olarak ürettiğimiz eserler ile sağlıklı kuşakların yetişmesine, her yaş kümesinden insanın istikrarlı beslenmesine katkı sağlıyoruz. Bu bölgede üretilen kıymeti ve Teksüt lezzetini tüm Türkiye’ye ve dünyanın 4 kıtasında 43 ülkeye taşıyoruz. Artık yeni bir sorumluluğumuz, yeni gayelerimiz ve yeni bir bayrağımız var. Teksüt Bandırmaspor olarak çaba verdiğimiz her alanda bize yakışanın, elimizden gelenin en uygununu yapmak için uğraşacağız.”

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.