Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Havlu fiyatları da zamlardan nasibini aldı!

Doğumdan mevte kadar hayatımızın birçok alanında kullandığımız, annelerimizin çeyizimize de koyarak süslediği renk renk, desen desen havlular da artan artırımlardan nasibini aldı. Bilhassa düğün yapacak olanların çeyiz alışverişleri direkt etkilenirken vatandaşın daha ucuza kaçtığı ortaya çıktı.

Havlu fiyatları da zamlardan nasibini aldı!
24 Temmuz 2023 18:48
58

Merve ÖZDEMİR ÇEVİK – Muhammed Taha ÇELİKBAŞ – Herkes Duysun / BURSA (İGFA) – “Havlu nereden alınır?” deyince akla kuşkusuz Bursa gelir.

Kestanesi kadar havlusu ile de meşhur olan Bursa’nın havlusu da ne yazık ki artan artırımlardan nasibini alırken özellikle düğün yapacak olanların çeyiz alışverişleri de etkilendi.

Bursa Havlucular Çarşısı’ndaki esnaf aktüel fiyatlar hakkında bilgi verirken, “Bugün bize gelip ben çeyizlik havlumu, konuğuma banyo havlusu alacağım, ayak havlusu alacağım, bornoz ekibi alacağım dediğinizde en alt limit 5 bin TL lakin bu işin hududu yok. İşlemesi ve kalitesine nazaran fiyat skalası değişiklik gösteriyor. 20 TL’ye de havlu satıyoruz, 100 TL’ye de havlu satıyoruz. Giysi dalında de durum tıpkı. Bu sene bilhassa Allah düğün yapanların yardımcısı olsun. Geçen sene bir düğün 500 bin TL’ye mal ediliyorsa bu sene 2-3 katına mal oluyor. Altın fiyatları aşikâr, bizim fiyatlar da belirli. Bir ay içerisinde eserlere ortalama yüzde 30, yüzde 40 artırım geldi.” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.