Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

‘Çok Aşk’ın vizyon tarihi belli oldu

2023 yılının büyük bir heyecanla beklenen üretimi ‘Çok Aşk’ın gösterim tarihi açıklandı. Zelzele nedeniyle vizyon tarihi ertelenen sinema, 27 Ekim’de sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

‘Çok Aşk’ın vizyon tarihi belli oldu
28 Temmuz 2023 19:12
67

İSTANBUL (İGFA) – Hasan Can Kaya’nın senaryosunu yazdığı; Büşra Pekin, Şebnem Sönmez, Barış Yıldız ve Uğur Yücel’le birlikte başrolü paylaştığı ‘Çok Aşk’ sinemasının gösterim tarihi aşikâr oldu. Ortak yapımcılığını Muzaffer Yıldırım’ın üstlendiği sinemanın direktör koltuğunda ise Arif V 216, İşveren Memnun Son İstiyor, Kocan Kadar Konuş ve Görümce üzere üretimlerde imzası olan Kıvanç Baruönü oturuyor.

Bol kahkahalı romantik güldürü sineması ‘Çok Aşk’, 27 Ekim’de beyazperdede seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yoğun çekim temposunun akabinde yılın başında çekimleri tamamlanan ve şubat ayında gösterime girmesi beklenen sinemanın vizyon tarihi sarsıntı nedeniyle ertelenmişti.

Fragmanı bile yayınlandığı andan itibaren kısa müddette milyonlar tarafından seyredilen sinemanın yeni vizyon tarihinin açıklanmasıyla geri sayım başladı.

Güçlü oyuncu takımı, 100 kişilik bir teknik grup ve 1200’ü aşkın yardımcı oyuncu takımıyla çekimleri tamamlanan sinema, korsan sinema satıcısı Coşkun’un aşkın peşinden koştuğu, fonda 15 yıllık süreyi anlatırken, Türkiye’nin bu vakit içindeki seyahatini da yansıtıyor.

İzleyenlere sıcacık bir kıssayı, kahkaha ile sunacak olan ‘Çok Aşk’, NuLook Production ve HACK Creative ortak yapımcılığında 27 Ekim 2023 tarihinde vizyonda olacak.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.