Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Aleyna Tilki ile Mor ve Ötesi’nden yılın düeti

Mor ve Ötesi ile Aleyna Tilki Coke Studio projesi kapsamında bir ortaya geldi. Şehrazat imzalı Ajda Pekkan klasiği “Yaz Yaz Yaz”ı tekrar yorumladılar.

Aleyna Tilki ile Mor ve Ötesi’nden yılın düeti
28 Temmuz 2023 11:36
149

İSTANBUL (İGFA) –Türk rock müziğinin efsane kümeleri ortasında yerini alan Mor ve Ötesi yeni neslin en yetenekli isimlerinden Aleyna Tilki ile sürpriz bir çalışmaya imza attı.

Grubun üyeleri Harun Tekin, Kerem Özyeğen, Burak İnanç ve Kerem Kabadayı, Aleyna Tilki ile stüdyoya girerek Mor ve Ötesi’nin birinci defa 2003’te seslendirdiği, Şehrazat imzalı Ajda Pekkan klasiği “Yaz Yaz Yaz” müziğini tekrar yorumladı.

Bu kült müziğin yapımını yeni neslin kıymetli müzik prodüktörlerinden Kaan Arslan’a teslim ettiler.

Aleyna Tilki “Mor ve Ötesi ile müzik söylemek mesleğimde farklı bir anı olarak kalacak. Rock müziğinin efsaneleriyle bir işe imza atmanın heyecanını ve keyfini sözlere dökmem imkânsız. Bana kattıkları her şey için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Mor ve Ötesi üyeleri ise “Aleyna, yıllardır uzaktan ilgiyle takip ettiğimiz genç ve başarılı bir meslektaşımız. Çok farklı bir ses rengi ve kendi kıssasına dair farklı bir hali, argümanı var. Bu kayıtta bir ortada çalışmak bizim için çok keyifliydi. Disiplinli, daima ufkunu geliştirmeye çalışan zeki ve yetenekli bir genç sanatçı. Tanınan müziğin kalıcı isimlerinden biri olacağını düşünüyoruz. Ortaya çıkan sonuç bizi çok heyecanlandırdı, umarız dinleyenler de keyif alırlar” diye konuştu.

mor ve ötesi & Aleyna Tilki’nin birlikte seslendirdiği Yaz Yaz Yaz müziğini tüm müzik platformlarından dinleyebilirsiniz.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.