Dolar 32,2508
Euro 35,0726
Altın 2.464,61
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Atakaş Hatayspor yeşil sahalara döndü

Muhteşem Lig’e, Trendyol Yemek ile geri dönen Atakaş Hatayspor, birinci maçını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile gerçekleştirdi. Atakaş Hatayspor, dün Bursa’da oynanan dostluk maçına birinci sefer Trendyol Yemek logolu yeni formalarıyla çıktı.

Atakaş Hatayspor yeşil sahalara döndü
11 Temmuz 2023 04:12
40

BURSA (İGFA) – Atakaş Hatayspor Teknik Yöneticisi Volkan Demirel, maç öncesi yaptığı açıklamada, “Trendyol Yemek’in çok büyük bir emeği var. Sayelerinde ayağa kalktık, bir arada yürüyeceğiz. Biz de bu emeği, onların ismini taşıyarak, alandaki başarımızla daha da üste taşıyacağız” sözlerini kullandı.

Trendyol Kümesi Lideri Çağlayan Çetin, “Yeni dönemde Trendyol Yemek ile Atakaş Hatayspor’umuzun yanında olmaktan büyük memnunluk duyuyoruz. Atakaş Hatayspor’umuzun Harika Lig’de muvaffakiyetten muvaffakiyete koşacağına inanıyoruz. Bu başarılara tanıklık edecek olmanın heyecanı içindeyiz” dedi.

Atakaş Hatayspor’un kalecisi Erce Kardeşler, grup otobüsünde yaptığı açıklamada, 10 yıllık profesyonel mesleğinde birinci kere bu kadar heyecanlandığını belirterek, “Aylar sonra birinci sefer kadro otobüsümüze biniyorum. Tekrar formalarımızı giyeceğiz. Skorun hiçbir ehemmiyeti yok. Tüm kent için oynayacağız. Her maçımız oradaki beşerler için olacak. Herkese dimdik ayakta durduğumuzu göstermek istiyoruz. Onlar da bizden güç alsın, ailelerini toplayıp dimdik ayakta durabilsin” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.