Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 28°C

Uludağ Elektrik fatura ödemlerinde kazandırtıyor

Uludağ Elektrik, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Şirket, son olarak ‘OlduBil’ ile iş birliği yaparak başlattığı yeni kampanyayla müşterilerinin öderken kazanmasını sağlıyor.

Uludağ Elektrik fatura ödemlerinde kazandırtıyor
21 Temmuz 2023 15:36
47

BURSA (İGFA) – Uludağ Elektrik müşterilerine özel bu kampanya kapsamında, elektrik faturaları OlduBilmobil uygulaması üzerinden ödendiği takdirde, yüzde 10 para iadesi kazanılıyor.

Gerçekleştirmiş olduğu tüm çalışmalarda müşteri memnuniyetini ön planda tutan şirket, geçtiğimiz aylarda vade farksız 4 taksit uygulamasıyla ödeme kolaylığı sağlamış, müşterilerine chip-para kazanma imkanı da sunmuştu.

Önceliğini şartsız müşteri memnuniyeti olarak belirleyen Uludağ Elektrik, müşterilerine yenilikçi, süratli ulaşılabilir ve esneklik sağlayan ek hizmetler sunmaya devam ediyor. Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyonu aşkın bireye hizmet veren şirket, OlduBil iş birliğiyle elektrik faturalarınıbu uygulama üzerinden ödeyen müşterilerinepara iadesi avantajı sağlıyor.

Kampanya ile müşteriler, hem vakitten tasarruf ediyor hem de yüzde 10 para iadesiyle bütçelerine katkıda bulunuyorlar.

Müşterilerin bu fırsattan yararlanmaları için yapmaları gereken tek şey ise OlduBil taşınabilir uygulamasını telefonlarına indirerek, banka hesaplarından ya da rastgele bir kredi kartı üzerinden cüzdanlarına bakiye yükleyip, elektrik faturalarını uygulama üzerinden ödemek. Bu uygulama ile elektrik aboneleri yüzde 10 para iadesi kazanırken, kelam konusu meblağ fatura ödemesinden sonraki hafta kullanıcının OlduBil bakiyesine yükleniyor.

Uygulamada müşteriler, aylık olarak 25 TL’ye kadar para iadesi kazanabiliyorlar. Eylül sonuna kadar devam edecek kampanya hakkında ayrıntılı bilgiye ise www.uludagelektrik.com.tr üzerinden ulaşabiliyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.