Dolar 32,2188
Euro 35,0667
Altın 2.502,02
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C

Süper Lig ve 1.Lig’in isim sponsoru ‘Trendyol’ oldu

Türkiye Futbol Federasyonu ile Trendyol ortasında imzalanan iş birliği mutabakatının bedeli 700 milyon TL.

Süper Lig ve 1.Lig’in isim sponsoru ‘Trendyol’ oldu
13 Temmuz 2023 05:00
33

İSTANBUL (İGFA) – Türkiye’nin başkan, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, 2023-2024 dönemi Üstün Lig ve 1. Lig isim sponsoru oldu. Spora ve atletlere verdiği dayanaklara orta vermeden devam eden Trendyol, yeni dönemde Trendyol Harika Lig’de gayret edecek 20 ekip için kıymetli bir dayanak sağlayacak.

Anlaşmanın imza merasiminde açıklamada bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Lideri Mehmet Büyükekşi, “Tarihi bir iş birliği mutabakatını duyuruyoruz. Ülkemizin en güçlü ve en süratli büyüyen markalarından Trendyol, hem Harika Lig’in hem de 1. Lig’in isim sponsoru oldu. İki ligimizin de tarihinin en büyük sponsorluk muahedesine imza atmaktan gurur duyuyoruz. Bu mutabakatla Türk futboluna güç verdiler” tabirlerini kullandı.

Trendyol Kümesi Lideri Çağlayan Çetin ise, Türk futboluna dayanaklarını Türkiye Futbol Federasyonu ile işbirliğiyle farklı bir düzeye taşıdıklarını söyledi.

Süper Lig’in 2023- 2024 döneminde yoluna Trendyol Üstün Lig olarak devam edecek olmasının büyük memnunluk ve gurur olduğunu kaydeden Çetin, “Bu sadece bizim değil, Türkiye’nin dört bir köşesindeki 300 bin satıcımız, 500’e yakın üreticimiz ve 30 milyonu aşkın müşterimizin de sponsorluğudur” dedi.

Süper Lig Kulüpler Birliği Lider Vekili Süleyman Hurma, Türk futbolunun önemli ekonomik zorluklar yaşadığını belirterek, nitekim Türk futbolu ailesi, bu güç devirden geçerken Trendyol’un verdiği bu dayanağı hiçbir biçimde unutmayacağını söyledi.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.