Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

SAKİKAD üreten kadınların sesi olacak

Sakarya Teşebbüsçü Bayanlar Derneği (SAKİKAD) tarafından bu yıl birincisi gerçekleştirilen “Üreten bayan, üreten Türkiye” sloganıyla Teşebbüsçü bayanların konutlarında ürettikleri eserlerin satışı gerçekleştirileceği fuar düzenlenen merasimle Serdivan ilçesinde hizmete açıldı.

SAKİKAD üreten kadınların sesi olacak
16 Temmuz 2023 14:12
39

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Teşebbüsçü Bayanlar Derneğinin, Sakaryalı bayanların “Üreten bayan, üreten Türkiye” sloganıyla Serdivan AVM ve Cadde 54 ortasındaki alanda düzenlediği fuarın açılış merasimine Sakarya Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem Büyük, Adapazarı Belediye Lideri Keyifli Işıksu, Serdivan Belediye Lider Vekili Selvet Karaoğlu, Pamukova Belediye Lideri İnanç Övün, SATSO 31.Meslek Komitesi Lider Yardımcısı Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Behlül Bayrak, SATSO 7. Meslek Komitesi Lideri Adem Bilgen, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Lideri Sezai Matur, Sakarya RATED Lideri Remzi Adıyaman ile çok sayıda davetli katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem Aziz ile SAKİKAD Lideri Nagihan Aygün Teşebbüsçü bayanlar tarafından üretilen el emeği eserlerin sergilendiği stantları gezerek üretilen eserleri tek tek inceledikten sonra eserler hakkında girişimcilerden bilgi aldılar.

Fuarın açılış konuşmasını gerçekleştiren SAKİKAD Lideri Nagihan Aygün fuarı düzenleme maksatlarının çalışan ve üreten bayanların varlığının sesi olmak imkân bulamamış konutta muafiyet ile çalışan niteliklerini tam manasıyla sergilenmemiş ticaret yapmak istemiş manileri aşamamış bayanlarımızın hem birbirleriyle tanıştırıp kitlelerine güç birliği katmak hem de tüketiciyle buluşma fırsatlarını sağlamak olduğunu söyledi.

Girişimciliğin kıymetine vurgu yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem Şanlı, “Ne kadar eser yapıyorsan kıymetin onunla mukayese edilir.Onun için göz ışığı hünerli ellerı yurekten tebrık edıyorum.Her biri kendi çapında dizaynlarıyla niyetleriyle emekleriyle göz parıltısı ile el hünerleri ile kusursuz yapıtlarıyla eksiksiz yapıtları oluşturmuşlar ve bugün fuarda burada takdim ediyorlar. Her birini yürekten tebrik ediyorum. Daha çok çalışalım çaba gösterelim. Daha çok üretelim” iletisi verdi.

260 Girişimcinin el emeği eserlerinin sergileneceği fuarın kapıları 6 gün boyunca ziyaretçilere açık kalacağı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.