Dolar 32,2586
Euro 35,0500
Altın 2.468,29
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Nevşehirli sporcunun gözü altın madalyada

Daha evvel 1500 metre ve 800 metre de Türkiye Şampiyonu olan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Kadrosu atletlerinden İbrahim Gökgöz, 24 Temmuz’da Slovenya’da gerçekleştirilecek olan Maribor 2023 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’nde ay yıldızlı forma ile Türkiye’yi temsil edecek. Gökgöz’ün amacı birinci defa giyeceği ay yıldızlı forma ile ülkemize altın madalya kazandırmak.

Nevşehirli sporcunun gözü altın madalyada
20 Temmuz 2023 08:36
30

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Kadrosu atletlerinden İbrahim Gökgöz, Slovenya’da gerçekleştirilecek olan Maribor 2023 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’nde ay yıldızlı forma ile Türkiye’yi temsil edecek.

Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği tarafından düzenlenen Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Şenliği, bu yıl 23-29 Temmuz tarihleri ortasında Slovenya’nın konut sahipliğinde gerçekleştirilecek. Slovenya’nın Maribor kentinde 50 Avrupa ülkesinden 3 bin 600 atletin iştiraki ile düzenlenecek olan şenlikte Artistik Cimnastik, atletizm, yol bisikleti, dağ bisikleti, hentbol, judo, yüzme, tenis, voleybol, kaykay ve 3×3 basketbol branşlarında yarışlar yapılacak.

Bu değerli tertip öncesinde Atletizm Türk Ulusal Grubu kampına davet edilen Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü atletlerinden İbrahim Gökgöz, yaklaşık 40 gündür Erzurum’da hazırlıklarını sürdürüyor. Gökgöz, kamp çalışmalarının akabinde 21 Temmuz Cuma günü ulusal kadro kafilesi ile birlikte İstanbul’a buradan da yarışların yapılacağı Slovenya’nın Maribor kentine gidecek.

‘İlk Defa Ulusal Forma İle Yarışacak’

Antrenörü Hakan Köstekçi nezaretinde, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü forması altında kıymetli başarılara imza atan ve 1500 metre ve 800 metre de Türkiye Şampiyonlukları bulunan İbrahim Gökgöz, burada birinci defa ay yıldızlı formayı giymenin gururunu yaşayacak.

Atletizm de geleceğin yıldız atletleri ortasında gösterilen ve hem Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün hem de ulusal kadro hocalarının büyük umutlar beslediği Gökgöz’ün gayesi altın madalyada..

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.