Dolar 32,2508
Euro 35,0726
Altın 2.464,61
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

MHP Kayseri’de bayrak değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Vilayet Başkanlığı’nda zaman teslim töre gerçekleşti. Yeni Vilayet Lideri Seyit Demirezen bayrağı Ahmet Bağçovan’dan teslim aldı.

MHP Kayseri’de bayrak değişimi
19 Temmuz 2023 12:12
27

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Vilayet Başkanlığı’na Seyit Demirezen atandı. Bugün vilayet binasında düzenlenen dönem teslim merasiminde Ahmet Bağçovan yeni Lider Seyit Demirezen’e bayrağı teslim etti. Merasime MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP KAÇEP Vilayet Lideri ve teşkilatı, İdeal Ocakları Kayseri Vilayet Lideri Ali Çelik, MHP’li Belediye Liderleri, ilçe liderleri ve partililer katıldı.

Daha evvel partinin çeşitli kademelerinde vazife alan MHP Kayseri Vilayet Eski Lideri Ahmet Bağçovan, seçimlerde MHP’nin başarılı olması için gece gündüz çalıştığını tabir ederek bugüne kadar misyon alan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek kelamlarına başlayan MHP Kayseri’nin yeni Vilayet Lideri Seyit Demirezen, “Bilge başkanımız Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle 54 yıllık onurlu bir maziye sahip olan konutumuz, yuvamız MHP’nin Kayseri Vilayet Lideri olarak atanmış bulunmaktayım. Beni bu onurlu vazifeye layık gören önderimiz Devlet Bahçeli’ye hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Milliyetçi alelade bir parti değildir. Partimizin misyonu itibariyle Türklük gurur ve İslam adabıyla bezenmiş, Türk devletinin bekası için her devir üzerine düşeni layıkıyla yerine getirmiştir. İşte bu şuurla bizden evvel hizmet eden arkadaşlarımız üzere bundan sonra da ulu Türk bayrağımızı hakkıyla dalgalandıracağız. Her bir gönüldaşımızın kaygısı ile dertlenecek, her vatandaşımızın gönül hanesine konuk olacağız” dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise periyot teslim merasimine ağır bir iştirak olduğunu vurgulayarak, “Bizim burada ağabeylik ve kardeşlik hukukumuz var. Gerek misyonu devredecek olan Ahmet Bağçovan lider gerekse vazifesi devralacak olan Seyit Demirezen liderimiz ile birlikte uzun yıllardır omuz omuza teşkilatlarımızda vazife aldık. Bugün Seyit Demirezen liderimiz Genel Liderimiz Devlet Bahçeli’nin takdirleri ile bu kutlu vazifeye getirildi. Bunun da Kayseri’mizde bir heyecan oluşturduğunu gördüm. Bu nedenle şahsım ismine, davam ismine ve partimiz ismine çok memnun olduğumu söz etmek istiyorum. Allah nasip ederse MHP dün olduğu üzere bugün de Kayseri’de kıymetli muvaffakiyetlerin altına bu takımlarla birlikte imza atacaktır diye düşünüyorum. Bu vakte kadar emeği geçen tüm vilayet liderlerimize teşekkür ediyorum” halinde konuştu.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.