Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Logistech sektörün tüm bileşenlerini buluşturacak

İZFAŞ tarafından bu yıl ikinci kere düzenlenecek Logistech – Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı; kesimdeki tüm paydaşları fuarizmir’de buluşturacak.

Logistech sektörün tüm bileşenlerini buluşturacak
29 Temmuz 2023 14:36
31

İZMİR (İGFA) – İhracat ve ithalatın itici gücü lojistik kesimi, Logistech Fuarı ile bir ortaya gelirken dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve akademisyenlerin iştirakleriyle paneller, seminerler de gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin mesken sahipliğinde İZFAŞ tarafından ikinci defa düzenlenecek Logistech – Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı, 27 – 29 Eylül 2023 tarihleri ortasında fuarizmir’de gerçekleştirilecek. İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer’in İzmir’i dünya fuarcılığında ön plana çıkarma ve lojistik merkez üssü yapma vizyonu doğrultusunda geçtiğimiz yıl birinci kere düzenlenen Logistech Fuarı, bu yıl da kesimdeki tüm paydaşları bir ortaya getirecek. Coğrafik pozisyonu, 8 bin 500 yıllık tarihi ve bir liman kenti olmasıyla doğal bir lojistik merkez olan İzmir’in, fuarla oluşan sinerjiyle bu pozisyonunu perçinlemesi hedefliyor.

Küresel pazar büyüklüğü 2022 yılında 10,68 trilyon ABD Doları olarak hesaplanan ve e-ticaret üzere kesimi daha da büyüten etkenlerle artan talep doğrultusunda global lojistik pazar büyüklüğünün 2032 yılına kadar yaklaşık 18,23 trilyon ABD Dolarına ulaşması bekleniyor. Ülkemizde de hissesi gitgide artan lojistik kesimi, eserin gerçek yerde, yanlışsız vakitte, gerçek ölçüde ve uygun fiyatla ulaştırılması açısından büyük değer taşıyor. Bölümün dünyaca bilinen markalarının, ortalarında Marsilya’nın da bulunduğu farklı ülkelerinden liman işletmelerinin, deniz yolu, kara yolu, hava yolu nakliyat firmalarının, forwarderların, depolama, yazılım gümrükleme hizmetleri sunan ülkemizin bölümdeki önde gelen firmalarının iştirakçi olduğu fuarı, yerli ve yabancı binlerce kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.