Dolar 32,3188
Euro 34,8389
Altın 2.390,32
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

KTO’dan Bakan Özhaseki’ye ziyaret

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Lideri Ömer Gülsoy, Meclis Lideri Cengiz Hakan Arslan ve İdare Şurası Üyelerinden oluşan heyet, Ankara’da Bakan Özhaseki ile Kayserili Bakan Yardımcılarına güzel olsun ziyaretlerinde bulundu.

KTO’dan Bakan Özhaseki’ye ziyaret
29 Temmuz 2023 15:12
33

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Ticaret Odası Lideri Ömer Gülsoy, Meclis Lideri Cengiz Hakan Arslan, İdare Heyeti Lider Yardımcıları Hacı Bekir Kuzucu, Hasan Köksal, İdare Konseyi Üyeleri Erol Sırıklı, Şevket Uyar, Mustafa Okutan, Latif Başkal ile Mehmet Ali Yörük Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

KTO Heyeti Ankara’daki temasları çerçevesinde birinci olarak Etraf, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret ederek iyi olsun dileklerini iletti. Ziyarette Lider Gülsoy, “Kıymetli Bakanım, güç bir misyonu devraldınız. Rabbim yardımcınız olsun. Başlatmış olduğunuz yerinde dönüşüm projesi ile zelzele bölgesinin daha süratli inşası, imarı, sosyolojik, ruhsal ve ekonomik tesirlerinin daha süratli tahlili açısından değerli görüyoruz. Bölgenin daha süratli ayağa kalkacağına da inanıyoruz. Kadim kentimiz Kayseri’deki en kıymetli projelerin altında da sizin imzanız var. Vizyonunuz ile kentimizin gelişimine büyük katkılar sağladınız ve sağlamaya da devam ediyorsunuz. Pahalı bakanım bizlerde başarılarınızı gururla takip ediyoruz. Değerli fikirleriniz bizlere daima yol gösterici olmuştur. Misafirperverliğiniz, ilgi, alakanız ve kentimize kattığınız kıymet için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda muvaffakiyetler diliyoruz. “ sözlerini kullandı.

Bakan Özhaseki’de Kayseri Ticaret Odası heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti lisana getirerek Kayseri’nin gelişimi için her türlü projeye takviye vereceklerini belirtti.

KTO Heyeti, Etraf, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu ile Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Hakkı Alp’i de makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti, yeni misyonlarında muvaffakiyetler diledi. Plaket taktim etti.

Başkan Gülsoy ve beraberindeki heyet, Ulusal Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek güzel olsun dileklerini iletti.

KTO Heyeti, Ankara’da son olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Lideri M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. TOBB Başkanlığına tekrar seçilen Hisarcıklıoğlu’na güzel olsun dileklerini ileten Lider Gülsoy, Ticaret Odası olarak Kayseri’de yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Ankara ziyaretiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Lider Gülsoy, “Başkentimizde Kayserimizin gururu olan Kıymetli Etraf, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na tekrar atanan Mehmet Özhaseki’ye iyi olsun ziyaretinde bulunduk. Asrın felaketini yaşadığımız sarsıntı sonrası sıkıntı bir misyonu devraldı. Ancak başlatmış olduğu yerinde dönüşüm projesi ile zelzele bölgesinin daha süratli inşası, imarı, sosyolojik, ruhsal ve ekonomik tesirlerinin daha süratli tahlile kavuşturacaktır. Kıymetli bakanımızın muvaffakiyetlerini gururla takip ediyoruz. Değerli fikirleri ile de bizlere daima yol gösterici olmuştur. Rabbim utandırmasın, yeni vazifesinde muvaffakiyetler diliyoruz. Bakanımıza bugüne kadar yol arkadaşlığı yapan ve Bakan Yardımcısı olarak atanan Refik Tuzcuoğlu’nu da makamında ziyaret ettik, Heyet olarak iyi olsun dileklerimizi ilettik. Bakanlıkta Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü olan Hakkı Alp’i ziyaret etme imkanı bulduk. Değerli Genel Müdürümüz ile kentsel dönüşüm projeleri üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Ulusal Eğitim Bakan Yardımcısı olarak atanan Develili hemşehrimiz Nazif Yılmaz’ı da makamında ziyaret ederek yeni vazifesinin güzel olmasını diledik. Sıcak ilgi ve alakaları, açık irtibatları, tahlil odaklı ve yapan yaklaşımları için hepsine başka ayrı teşekkür ediyorum. Başşehir ziyaretimizin sonunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 79’ncu Genel Kurulu’nda tekrar lider seçilen değerli hemşehrimiz pahalı büyüğümüz Rifat Hisarcıklıoğlu’nu da makamında ziyaret ederek iyi olsun dileklerimizi ilettik. Birlik Liderimize kesimlerde yaşanan problemleri, üyelerimizden gelen talepleri tüm ayrıntılarıyla kendilerine aktarma imkanı bulduk. Lisana getirdiğimiz bahislerde çabucak aksiyon alındığını görmek bizi mutlu etti. Başşehrimizde gerçekleştirdiğimiz güzel olsun ziyaretlerimizin Kayserimiz için kıymetli gelişmelere vesile olacağı kanaatindeyim. Devlet ve gerçek dal el ele vererek kentimizin ve ticaretimizin gelişmesi, üyelerimizin ve iş dünyasının meselelerinin tahlili konusunda ‘Birlikte Güçlüyüz’ diyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Rabbim ülkemize, milletimize sadakatle hizmet etmeyi nasip etsin. “

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.