Dolar 32,2058
Euro 35,0378
Altın 2.493,61
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Kıbrıs’ın siyasi tarihine önemli eser

Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti (KKTC)’nde Kayhan Karaca ve Prof. Dr. Mehmet Çağlar tarafından kaleme alınan ve Cumhurbaşkanlığı yayını olarak çıkan “KIBRIS ‘Avrupa’nın Aile Kavgası’” Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a takdim edildi.

Kıbrıs’ın siyasi tarihine önemli eser
25 Temmuz 2023 19:00
47

KKTC (İGFA) – Kayhan Karaca ve Prof. Dr. Mehmet Çağlar’a kitabın hazırlanmasında ortaya koyduğu gayret ve yaptıkları araştırmalar nedeniyle teşekkür eden KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, arşiv taraması sonuncunda hazırlanan, evraklara dayalı kitabın, Kıbrıslı Türklerin Avrupa Konseyi’ndeki temsili ve Kıbrıs’ın siyasi tarihine dair değerli bir kaynak olduğunun altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Tatar, tarihçilere, akademik çalışmalara ve araştırmalara kıymetli bir kaynak olacak “KIBRIS ‘Avrupa’nın Aile Kavgası’” kitabını hazırlayan Kayhan Karaca ve Prof. Dr. Mehmet Çağlar’ı tebrik ederek muvaffakiyetler diledi.

Kabulde Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Okan Donangil ve Cumhurbaşkanlığı Basın Ofisi Sorumlusu Çağıl Günalp de hazır bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.