Dolar 32,2033
Euro 35,1015
Altın 2.472,41
BİST 10.170,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Kayseri Melikgazi Belediyesi’nden çifte açılış

Melikgazi Belediyesi Kayseri’nin yeni yüzü Kazım Karabekir Mahallesinde imalini tamamladığı Şükriye Yazıcı ve Fatma Çetiner Aile Sıhhati Merkezi ve Kapalı Pazaryeri’nin açılış merasimini gerçekleştirdi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi’nden çifte açılış
24 Temmuz 2023 11:36
27

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kelamını verdiği üzere Kayseri’nin Melikgazi Belediyesi olarak ard arda hizmetleri açtıkları vurgulayan Melikgazi Belediye Lideri Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi’mizde açılışlarımız sürat kesmeden devam ediyor. Hayırseverimiz Vasfiye Hanım bu türlü hoş bir hayra vesile oldular. Sıhhat alanında ulaştığımız doruk noktasının gurur ve memnunluğunu yaşıyoruz. Kazım Karabekir’de 3 okul bir de spor alanı açmıştık. Muhsin Yazıcıoğlu Parkını hizmete sunmuştuk, Gençlere hoş bir akıl küpü kütüphanesi yapmıştık. Emeklilerimiz için bir ikinci bahar meskeni de yapmıştık. Burası çok hoş bir mahalle haline geldi. Gereken muhtaçlık ne ise belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. 2. Etap kentsel dönüşüm çalışmalarımızda devam ediyor. Yakında ihalesini yaparak inşaatları başlatacağız. Değerli hayırseverlerimiz Vasfiye Hanım ve Vesile Hanım ile birlikte hayata kazandırdığımız sıhhat ocağımız ve salı günü hizmete başlayacak olan pazaryerimiz başta Kazım Karabekir olmak üzere Melikgazi’mize ve Kayseri’mize iyi olsun.” dedi.

“HERKES YAPAMAZ DEMİŞTİ LAKİN MELİKGAZİ BELEDİYESİ YAPTI”

Herkesin yapılamayacağını söyledikleri sıhhat merkezinin belediye sayesinde kısa müddette tamamlandığını söyleyen Hayırsever Vasfiye Ulutaş, Sıhhat ocağı imali için belediyeye bağış yapmak istedik. Liderimize gittik vereceğimiz bağış yetmez dedik fakat liderimiz üstüne bizde ekler birlikte hoş bir aile sıhhati merkezi yaparız dedi. Fakat bizim etrafımız çok inanmadı yok canım yapamazlar dediler. Sonra bana bir fotoğraf geldi. Üzerinde annemin ve teyzemin ismi yazan şahane bir sıhhat ocağı yapılmıştı. Palancıoğlu liderime ve grubuna çok ancak çok teşekkür ederim. İyi olsun.” diye konuştu.

16 ilçe belediye lideri ile el ele çalışıp Kayseri için çalıştıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç ise, “Birlikte Kayserimizi imar ve ihya ediyoruz. Mustafa Liderimizin yaptığı çalışmalar buradaki muhtaçlıkları karşılaması manasında epeyce hoş. Burada açılışını yapmış olduğumuz iki yatırımın iyi olmasını dilerim.” diye belirtti.

Kayseri AK Parti Milletvekili Murat Cahit Cıngı ise, “Emek verilerek yapılan 2 proje bugün hizmete açılıyor. Palancıoğlu Liderime ve emeği geçenlere Kayserimiz ismine teşekkür ediyorum. Hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Belediyelerimiz ve kendileri sayesinde sıhhatte çağ atlayan orijinal çağdaş sıhhat merkezleri inşa ediliyor. İyi olmasını dilerim.” dedi.

Kayseri AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu ise, “4 aile tabipli, etrafında eczaneleri olan hoş bir aile sıhhati merkezini gururla hizmete açıyoruz. Kayseri’de tüm belediye liderlerimiz özveri ile çalışıyor. Açılışlara yetişemez olduk. Hem sıhhat merkezimiz hem pazar yerimiz Kayseri’ye iyi olsun.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.