Dolar 32,2550
Euro 35,0219
Altın 2.465,84
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Kayseri Kocasinan’ın yaz kurslarına ilgi

Kayseri Kocasinan Belediye Lideri Ahmet Çolakbayrakdar, sportif faaliyetlerde eğitim veren yaz kurslarını ziyaret ederek, gençlerle bir ortaya geldi.

Kayseri Kocasinan’ın yaz kurslarına ilgi
19 Temmuz 2023 08:48
30

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Yaz devrinin akabinde sürpriz etkinliklerle her vakit olduğu üzere gençlerin yanlarında olacağının muştusunu veren Kayseri’nin Kocasinan Belediye Lideri Ahmet Çolakbayrakdar, 2 bin 500 öğrencinin 41 parkta spor yaptığını belirterek, yaz kurslarıyla başarılı ve yetenekli kuşakların yetişmesine katkı sağladıklarını söyledi.

Tuna, Sümer ve Gül Park’ta eğitim alan çocuklarla bir ortaya gelen Lider Çolakbayrakdar, onların ağır ilgisiyle karşılaştı. Futbol, basketbol ve voleybol üzere farklı branşlarda eğitim gören öğrencilerin performansını izleyen Lider Çolakbayrakdar, etkinliklere eşlik edip, muştular verdi. Yaz devrinin akabinde sürpriz cümbüşlerle gençlerin yanlarında olacağının muştusunu veren Lider Çolakbayrakdar, Kocasinan Spor Müdürlüğü aracılığıyla çocukların yaz tatillerini eğlenceli hale getirmeyi amaçladıklarına dikkat çekerek; “Yaz spor eğitimlerinin olduğu parklardayız. İlçemizdeki 41 parkta, 2 bin beş yüzün üzerinde evladımız verimli ve keyifli vakit geçiriyor. Evlatlarımız, yaz tatilinde hem keyifli vakit geçiriyorlar hem de arkadaşlarıyla bir ortada oluyorlar. Burada kardeşliğin, dostluğun ve sevginin doyasıya tadını çıkarıyorlar. Bir yandan da boş vakitlerini yeterli bir formda değerlendiriyorlar. Burada yalnızca sportif eğitim vermekle kalmıyoruz. Çocuklarımızın yetenekli olduğu alanları keşf edip, aileleriyle birlikte koordineli bir biçimde yetenekli oldukları alanlara yönlendiriyoruz. Bundan sonra yaz tatilinin akabinde yıl içerisinde sürpriz aktivitelerle gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yapılan hizmetlerimiz, hemşehrilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. Bütün çabamız; Büyük ve Güçlü Türkiye’nin yarınları olan evlatlarımızın daha yeterli bir halde yetişebilmesi içindir. Yavrularımızın geleceği için, yarınları için, huzurlu ve memnun olmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile yaz tatillerini bu formda verimli kıymetlendiren öğrencilerimizi kutluyor, eğitmenlerimizi de tebrik ediyorum. Zira özverili çalışmalarıyla gençlerimiz ve çocuklarımızla ortalarında âlâ bir sinerji oluşmuş” tabirlerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, eğitimlerin devamı konusunda talepte bulunan çocuklara hitaben; “Her vakit yanlarında olduğumuz çocuklarımıza gönülden verdiğimiz dayanağı artırarak devam ettireceğiz” diye konuştu.

Antrenmanlarda büyük bir keyifle hem eğlenen hem de öğrenen genç ve çocuklar da; keyifli, eğlenceli ve fizikî gelişimleri açısından verimli vakit geçirdiklerini belirterek, spora verdiği ehemmiyet ve yaptığı hizmetlerden ötürü Lider Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.