Dolar 32,2567
Euro 35,0560
Altın 2.467,33
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Kayseri Hacılar Erciyesspor’da imzalar atıldı

Kayseri’nin Hacılar Erciyesspor, mutabakata vardığı futbolcularla mukavele imzaladı.

Kayseri Hacılar Erciyesspor’da imzalar atıldı
21 Temmuz 2023 11:24
34

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Hacılar Erciyesspor yeni dönemde maksat yükseltti. 2023 – 2024 döneminde kalıcı bir kulüp olmak akabinde da şampiyonluk hedefleyen sarı lacivertli kulüp bu doğrultuda muahedeye vardığı teknik takım ve 15 futbolcu ile kontrat imzaladı.

Sarı Lacivertli kulüp antrenör olarak Emin Altındağ ile el sıkışırken teknik takımda, Hacı Ahmet Akkaya, Mustafa Öztaş, İsmail Karakuş ve Seyit Demir ile anlaştı. Yeni dönemde maksat yükselten kulüp bu doğrultuda Dursun Fazilet Yıldız, Melih Faruk Demir, Yasin atıcı, Fazlı Güner, Aytaç Aydoğdu, Mehmet Tatlı, Mustafa İlkay Kartal, Bora Barlas, Yunus Öztürk, Batuhan Hidayetoğlu, Eray tokat, Volkan Bedel, Emre Gürbüz, Tuncay Kara ve Batuhan Kaya ile kontrat imzaladı.

Yeni transferlerle gruba güç kattıklarını belirten Sarı Lacivertli kadronun Futbol Şube Sorumlusu Halit Aysu yaptığı açıklamada; “Hacılar Erciyesspor kulübü olarak bu sene dönem açılışı öncesi atletlerimizle mukavelelerimizi yaptık. İnşallah geçen yılki dönemden daha uygun bir dönem geçiririz. Bu muahede devri süreci içerisinde başta Belediye Liderimiz Bilal Özdoğan olmak üzere bütün idare konseyi arkadaşlarım ismine özverili bir çalışma yürüttük, çalışmamızın da karşılığını aldık. Ekibimizin iskeletini koruduk, yeni destekler yaptık, bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. İnşallah Hacılar Erciyesspor’a yakışır hem futbol oynamayı hem de taraftarımıza hoş bir futbol izletmeyi düşünüyoruz. Tekrar kulübümüz gurubumuzda tezli gruplar ortasında olacak. İnşallah kadromuzu yakıştığı yere getireceğiz ”dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.