Dolar 32,3867
Euro 34,7927
Altın 2.406,28
BİST 10.184,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Kayseri Büyükşehir’den Beyazşehir’e sosyal yaşam merkezi

Çok gayeli bir tesis olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Beyazşehir Toplumsal Ömür Merkezi’nde incelemelerde bulunan Lider Büyükkılıç, “Sevgili yavrularımızı çok seviyoruz. Onların hem sportif hem kültürel hem de bilim bağlamında özgüven içerisinde olmalarını, donanımlı olmalarını çok önemsiyoruz” dedi.

Kayseri Büyükşehir’den Beyazşehir’e sosyal yaşam merkezi
13 Temmuz 2023 13:48
35

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, mesleksel eğitim kursları, spor salonu, yüzme havuzu ve kütüphanesiyle her türlü muhtaçlığa karşılık veren Büyükşehir Belediyesi Beyazşehir Toplumsal Ömür Merkezi’ni ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, “Kayserili her vakit en yeterli hizmeti hak eder” şiarıyla kentte yapılan tesisleri sık sık gezerek, incelemelerde bulunuyor. Bu kapsamda Beyazşehir Toplumsal Ömür Merkezi’ni ziyaret eden Lider Büyükkılıç, tesiste incelemelerde bulundu.

İlk olarak yüzme havuzunu gezen Lider Büyükkılıç, burada çocukların sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaştı.

Yüzme öğrenen çocukları izleyen Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Sevgili yavrularımızı çok seviyoruz. Onların hem sportif hem kültürel hem de bilim bağlamında özgüven içerisinde olmalarını, donanımlı olmalarını çok önemsiyoruz. Burada onları ziyaret edip, bir talep ve istekleri var mı onu öğrenmeye çalıştık, keyifleri yerinde” dedi.

Başkan Büyükklıç, çocuklara seslenerek, “Sizlerin huzuru, sizlerin konforu, sizlerin bu özgüven içinde yetiştiği ortamda siz keyif aldıkça biz de keyif alıyoruz. Muvaffakiyetler diliyorum. Kayseri’de deniz yok lakin yüzme şampiyonları buralardan çıkıyor” diye konuştu.

Spor A.Ş.’nin yüzme kursunda eğitim alan çocuklar da, havuzdan çok mutlu olduklarını, yüzmeyi öğrendiklerini söyleyerek Büyükkılıç’a teşekkür ettiler.

Ayrıca Toplumsal Ömür Merkezi’ndeki Büyükşehir Beyazşehir Kütüphanesi’ni de ziyaret eden Lider Büyükkılıç, kütüphanede ders çalışan öğrenciler ile sohbet ederek, derslerinde ve imtihanlarında muvaffakiyetler temenni etti.

Başkan Büyükkılıç, bilgisayar odasının yanı sıra çocuk bakım odasını da gezerken, burada miniklerin sevgi gösterisiyle karşılaştı. Akabinde Beyazşehir KAYMEK Gençlik Merkezleri’ne geçen Lider Büyükkılıç, sınıfları gezerek, öğrencilere ‘iyi dersler’ diledi. Büyükkılıç, sorduğu soruları yanlışsız cevaplayan öğrencilere saat ikram etti.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.