Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C

Kayseri Büyükşehir’den 15 Temmuz koşusu

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Spor A.Ş. tarafından “Türkiye Yüzyılının Kahramanları” teması ile düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Ulusal Birlik Günü Koşusu’nda dereceye giren atletlere mükafatlarını verdi.

Kayseri Büyükşehir’den 15 Temmuz koşusu
16 Temmuz 2023 09:24
41

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda kentte spor faaliyetlerinin marka kuruluşu olarak isminden kelam ettiren ve Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Spor A.Ş. özel gün ve haftalarda özel etkinliklerle Kayserilileri buluşturmaya devam ediyor.

Spor A.Ş. bu kapsamda Erciyes Üniversitesi Marianne Molu Amfisi’nde 15 Temmuz Demokrasi ve Ulusal Birlik Günü Koşusu düzenledi. “Türkiye Yüzyılının Kahramanları” teması ile düzenlen koşunun ödül merasimine Büyükkılıç’ın yanı sıra Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Gençlik Spor Vilayet Müdürü İhsan Kabakcı ve Spor A.Ş. Müdürü İbrahim Somtaş ile sporseverler katıldı.

Dün saat 10.00’da startı verilen 5K Erciyes Üniversitesi Etabı’nda bayanlar ve erkekler koşularında sporseverler kıyasıya yarıştı. Bayanlar ve erkeklerde bitiş çizgisini 5 içerisinde geçerek dereceye girme sevinci yaşayan sporseverlerin memnunluğu gözlerinden okundu.

Koşuda derece elde eden atletleri tebrik eden ve madalyalarını takarak plaket veren Lider Büyükkılıç, “Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun ve Gençlik Spor Vilayet Müdürümüz İhsan Kabakcı ile birlikte Spor A.Ş.’mizin Erciyes Üniversitesi’nde düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Ulusal Birlik Günü koşusunu kazanan gençlerimize mükafatlarını verdik” dedi.

Koşuda dereceye giren tüm yarışmacılara madalya ve VIP üyelik mükafatları takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.