Dolar 32,1977
Euro 35,0623
Altın 2.505,47
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C

İBB su topunda Avrupa sahnesinde

Dev bütçeli rakipleri önünde altyapı atletleriyle bayanlarda U19, U15 ve U13 Türkiye Şampiyonu unvanını alan, U17 bayan ve erkeklerde ikinci, U19 erkeklerde üçüncü olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, su topunda muvaffakiyetten muvaffakiyete koşuyor.

İBB su topunda Avrupa sahnesinde
16 Temmuz 2023 12:12
37

İZMİR (İGFA) – Şimdi 3 yıllık bir geçmişe sahip İzmir Büyükşehir Belediyesi Sutopu Takımı’ndan Hamiyet Süzmeçelik, Hanzade Dabbağ, İremnaz Karataş, Zeynep Hepkorucu, Asya Özdemir ve Selin Yüksel, 29 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde Manisa’da düzenlenecek U17 Avrupa Şampiyonası’nda gayret edecek Sutopu Bayan Ulusal Takımı’nda yer alacak ve ay-yıldızlı takımımızın ana takımını oluşturacak. Şampiyonada Türkiye’nin yanı sıra 16 ülke daha bulunuyor.

“Gurur kaynağı”
A Ulusal Takım’da Ceren Bulut, Kübra Kuş, Zeynep Visha, Eylül Arıcı, Selina Çolak, Hanzade Dabbağ, Zeynep Fazilet ve Hamiyet Süzmeçelik’in, Avrupa 10’uncusu olan U15 Ulusal Takımı’nda Lal Uz, Elif Işılak, Mina Bozkurt ve Eda Moroğlu’nun mayo giydiğini belirten İdare Heyeti Üyesi Hüseyin Egeli, “İzmir Büyükşehir Belediye Liderimiz Sayın Tunç Soyer’in belirlediği vizyonla büsbütün altyapı atletlerimizle dev bütçeli rakiplerimiz önünde kazanılan muvaffakiyetler gurur verici” dedi.
Egeli, A ve U17 Bayan Ulusal gruplarımızın çekirdek takımını İzmirli sportmenlerin oluşturduğunu vurgulayarak, “İzmir tarihinde birinci sefer bir bayan su topu grubu Avrupa’da çaba edecek. Liderimiz Tunç Soyer’in İzmir’i su ve plaj sporlarında Avrupa’nın merkezi yapma gayesinin bir kesimi olmaktan memnunluk duyuyoruz. Öbür yandan şubemiz antrenörlerinden Evangelos Pateros, Soykan Üstünkar ve Cihangir Nergiz’in ulusal gruplarımızda vazife almaları da bizim için başka bir gurur kaynağı” diye konuştu.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.