Dolar 32,2476
Euro 34,7005
Altın 2.401,62
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C

FOMGET yeni sezonda iddialı

Turkcell Bayanlar Futbol Üstün Ligi’nin 2022-2023 dönemini şampiyon olarak tamamlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Gençlik ve Spor Kulübü, hem Başşehri temsil edeceği Şampiyonlar Ligi’nin hem de yeni dönemin hazırlıklarına başladı.

FOMGET yeni sezonda iddialı
27 Temmuz 2023 09:24
27

ANKARA ((İGFA) – Futbolu bayanlara sevdiren ve elde ettikleri başarılarla ismini tüm Türkiye’ye duyuran Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Bayan Futbol Ekibi, yeni dönem hazırlıklarına başladı.

Turkcell Bayanlar Futbol Ligi’nin 2022-2023 dönemini şampiyon olarak tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi’nde Başşehri temsil etme hakkı kazanan FOMGET; hem Avrupa’da hem de ligde başarılı bir dönem geçirerek kupayı kaldırmayı hedefliyor.

YENİ TRANSFERLERLE YEŞİL ALANA ÇIKTI

Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk kupasını Başşehre getiren FOMGET Bayan Futbol Ekibi, yeni dönemde da Ankara’yı başarılı bir formda temsil etmek için hazırlıklarına başladı.

Yeni dönem için idmanlarını Yenikent Osmanlı Stadı’nda gerçekleştiren FOMGET’in yeni transferleri Medine Erkan, Dilan Yeşim Taşkın, Vusala Seyfaddinova, Beyza Kocatürk, Gabrielle Diane Viviner ve Marin Award da alanda ekip arkadaşlarıyla birlikte ter dökmeye başladı.

“TARAFTARLARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN”

Avrupa’da ve Turkcell Bayanlar Futbol Ligi’nde muvaffakiyet hedeflediklerini ve bu yolda taraftarlarının takviyesine muhtaçlık duyduklarını kaydeden başarılı atletler “Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın” diyerek şunları söyledi:

-Fahri Bayraktar (FOMGET Bayan Futbol Ekibi Sportif Direktörü): ‘‘Yeni dönem hazırlıklarımıza başladık. Geçen yılki şampiyonluk unvanımızı korumak ve UEFA’da tıp atlamak istiyoruz.

-Siyaset Asgarov (FOMGET Bayan Futbol Grubu Teknik Direktörü): “Yeni dönem hazırlıklarına başladık. Bu sene de ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz ve Şampiyonlar Ligi’nde kümelere kalmak istiyoruz.

-Selda Akgöz (FOMGET Bayan Futbol Kadrosu Kaptanı): “Yeni dönem hazırlıklarına başladık. İdmanlarımız çok hoş geçiyor. Şampiyonlar Ligi’nde eleme tiplerini geçerek kümelere kalmayı hedefliyoruz.

-Armisa Kuc (FOMGET Bayan Futbol Kadrosu futbolcusu): “Yeni dönem hazırlıklarına başladık. Şampiyonlar Ligi’ne hazırlanıyoruz. Çok yeterli bir grubumuz var ve Şampiyonlar Ligi’nde başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum.

-Tuğba Karataş (FOMGET Bayan Futbol Kadrosu Futbolcusu): “Yeni dönem hazırlıklarına başladık. Herkesin gücü çok yüksek ve sahayı çok özlemiş. Şampiyonlar Ligi’nde eleme maçlarını geçip daha da başarılı sonuçlar almayı planlıyoruz.’’

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.