Dolar 32,2567
Euro 35,0560
Altın 2.467,33
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Beylikdüzü’nde ‘yaz’ sporla geçiyor

İstanbul’da Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün her yıl düzenlediği ve ağır ilgi gören Yaz Spor Okulları devam ediyor.

Beylikdüzü’nde ‘yaz’ sporla geçiyor
26 Temmuz 2023 14:36
34

İSTANBUL (İGFA) – Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün çocukları farklı spor aktiviteleriyle buluşturmak hedefiyle her yıl düzenlediği Yaz Spor Okulları devam ediyor.

Beylikdüzü’nde16 farklı alanda sürdürülenyaz spor okulları kurslarında; basketbol, voleybol, yüzme, cimnastik, futbol, masa tenisi, taekwando, tenis, izcilik, satranç ve çocuk zumbası branşları yer alıyor.

Engelsiz branşlarda ise yüzme, cimnastik, basketbol ve taekwando alanında eğitimler veriliyor. Yaz Spor Okulları’nın kapanışı ise 26 Ağustos’ta yapılacak.

Minik sporcularıeğitim aldıkları kurs merkezlerinde ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık, aileler sohbet etti.

Kurslara gösterilen ağır ilgiden keyifli olduğunu söz eden Lider Çalık, “5 ile 14 yaş kümeleri ortasında 4 binden fazla öğrencimize 16branşta fiyatsız eğitimimkânı sunuyoruz. İştirakin bu kadar yüksek olması bizi memnun ediyor. Beylikdüzü’nün bir spor kenti olması maksadımız vardı. Adım adım bu gayeye yaklaştığımızı görüyorum. Spor okullarına katılan tüm evlatlarımıza ve onlara yardımcı olan eğitmenlerimize başarılı bir periyot diliyorum” tabirlerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.