Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Bakan Işıkhan deprem illerinin taleplerini dinledi

Çalışma ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 6 Şubat sarsıntılarından etkilenen 11 kentle ilgili toplantılar gerçekleştirdi.

Bakan Işıkhan deprem illerinin taleplerini dinledi
25 Temmuz 2023 18:48
28

ANKARA (İGFA) – Çalışma ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 6 Şubat sarsıntılarından etkilenen vilayetlere yaptığı ziyaretlerin akabinde 11 ilin muhtaçlık ve taleplerini dinlemek için milletvekilleri, belediye liderleri ve AK Parti vilayet liderleri ile toplantılar gerçekleştirdi.

Bakan Işıkhan, Bakanlığın Reşat Moralı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdiği toplantıda, Adana, Gaziantep ve Elazığ’ın sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

Bakanlığın resmi internet sitesinde yer alan habere nazaran, toplantıda, sarsıntılardan etkilenen vilayetlerde çalışma hayatına ve istihdama yönelik tedbirler değerlendirildi; alınacak tedbirlerle ilgili talep, görüş ve teklifler konuşuldu.

Bakan Işıkhan, toplantıda yaptığı konuşmada, zelzeleden etkilenen vilayetlere gerçekleştirdiği ziyaretleri hasebiyle vilayetlerde yaşanan problemlere ait bilgisi olduğunu belirterek, “Özellikle sizin yaşamış olduğunuz, vatandaşlarımızın, patronlarımızın, esnafımızın, size iletmiş olduğu kimi temel gereksinimler olabilir, problemler olabilir. Bunları ben dinlemek isterim. Takımımla birlikte sizi can kulağıyla dinleyip, inşallah bu toplantıların sonunda bir rapor hazırlamayı ve çalışmalarımızla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımıza arz etmeyi planlıyoruz.” dedi.

6 Şubat sarsıntılarından etkilenen vilayetlere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Adıyaman, Kahramanmaraş, Malatya, Hatay ve Osmaniye’yi ziyaret eden Bakan Işıkhan’ın zelzeleden etkilenen vilayetlere yaptığı ziyaretler süreceği öğrenildi.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.