Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

ANDA ekibinden Kayseri OSB’ye teşekkür

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi İtfaiyesi’nin geçtiğimiz aylarda ANDA Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği üyelerine yönelik düzenlediği eğitim programı meyvesini vermeye başladı. ANDA üyesi yardım takımları, aldıkları eğitim sayesinde 2 başka sel ve su baskını olayına müdahale etme talihi buldu.

ANDA ekibinden Kayseri OSB’ye teşekkür
13 Temmuz 2023 01:36
62

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
ANDA Kayseri Lideri Şevket Doğan ve dernek üyeleri, Kayseri OSB Lideri Mehmet Yalçın’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; Kayseri OSB İdare Heyeti Üyesi Zafer Baktır ve Kontrol Heyeti Üyesi Mustafa Gengeç ve Bölge Müdürü Abdulmenap Esko yer aldı.

ANDA Kayseri Şube Lideri Şevket Doğan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamasında 30’u arama kurtarma ve 60’ı insani yardım hizmetinde vazifeli toplam 90 üyelerinin bulunduğunu söyledi. Doğan, Kayseri OSB İtfaiyesi’nde aldıkları eğitimlerin çok yararlı olduğunu ve edindikleri deneyim ile 2 başka sel su baskını olayında faal halde müdahale gerçekleştirdiklerini belirtti. Lider Doğan, verilen eğitimin kendilerine yararlı olmasından ötürü çok keyifli olduklarını tabir ederek, yaptıkları katkıdan ötürü Kayseri OSB Lideri Mehmet Yalçın ve idaresine teşekkür etti.

Kayseri OSB Lideri Mehmet Yalçın ise ANDA Şubesi üyelerinin ziyaretinden ötürü memnun olduklarını belirterek, kurumlar ortası işbirliğine ehemmiyet verdiklerini ve beşere hizmet sunan bir gruba dayanak vermiş olmaktan ötürü da gurur duyduklarını söyledi. Lider Yalçın, ANDA Derneği’nin daha çok insani yardımda bulunacağına olan inancını söz ederek, tüm dernek üyelerine muvaffakiyetler diledi.

Ziyaretin sonunda, ANDA Kayseri Lideri Şevket Doğan ve dernek üyeleri tarafından Kayseri OSB Lideri Mehmet Yalçın’a teşekkür pl

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.