Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 28°C

CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor

Güneş gücü bölümündeki elde ettiği başarılı çalışmaları savunma endüstrisine taşıyan CW Güç, savunma endüstrisine yönelik geliştirdiği eserler ile yerli ve ulusal savunmaya dayanak olacak.

CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor
24 Temmuz 2023 11:12
65

ANTALYA (İGFA) –Güneş güç sistemleri üreten teknoloji firması olan CW Güç, savunma endüstrinin muhtaçlığı olan güce esaslı tahliller sunmayı amaçlıyor.

CW Güç, birkaç yıldır sürdürdüğü ARGE çalışmaları ardından savunma endüstrisine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bugüne kadar geliştirdiği eserleri “CW Defence” olarak tek çatı altında toparlayan CW Güç, 25-28 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleşecek IDEF 2023 Fuarında geliştirdiği eserleri sergileyecek.

SAVUNMA ENDÜSTRİSİNE ESERLER GELİŞTİRDİ

1993 yılından itibaren Türkiye’de gerçekleşen Milletlerarası Savunma Sanayii Fuarı’na (IDEF) iştirak sağlayacak olan CW Güç, taşınabilir askeri güç üretim sistemlerinden taşınabilir güç depolama sistemlerine, güvenlik sistemlerinden, sert arazi şartlarına güçlü güneş panellerine kadar geliştirmekte olduğu birçok eseri bu yıl 16.sı düzenlenen IDEF Fuarı’nda sergileyecek.

Alanında uzman mühendis ve danışman takımı ile savunma endüstrisine yönelik teknolojik ve askeri standartlara uygun eserler geliştirdiklerini söz eden CW Güç İdare Konseyi Lideri Tarık Sarvan, “Türkiye, son yıllarda savunma sanayine yönelik büyük atılımlar gerçekleştirdi. Ülkemizde yerli ve ulusal imkanlar ile üretilen SİHA’lar ve birçok askeri araç bizi gururlandırıyor. Ülkemizin kıymetli teknoloji firmalarından CW Güç olarak biz de yerli ve ulusal savunma endüstrisine güç bölümündeki elde ettiğimiz bilgi ve deneyimler ile katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

ÜRÜNLER “CW DEFENCE” OLARAK GELİŞTİRİLDİ

Savunma endüstrisinin süratle ilerlediğini, ulus devletler için savunma endüstrinin sağlam ve güçlü yapıda olmasının çok kıymetli olduğunu vurgulayan CW Güç İdare Heyeti Lideri Tarık Sarvan, “Ülkemizin savunma endüstrisinde dışa bağımlı olmaması gerekir. CW Güç olarak ulusal savunmaya eserler geliştirerek takviye olmak istiyoruz. Geliştirdiğimiz eserleri 25-28 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleşecek IDEF 2023 Fuarında sergileyeceğiz. Savunma endüstrisine yönelik katılacağımız birinci fuar. Bu fuara katılacağımızdan ötürü heyecanlıyız. IDEF’te hem geliştirdiğimiz eserleri hem de yapabileceğimiz projeleri ulusal ve milletlerarası iştirakçilere anlatacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.