Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Kayseri Kocasinan’dan asfalt atılımı

Kayseri’nin Kocasinan Belediye Lideri Ahmet Çolakbayrakdar, Yunusemre Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm alanında imali devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri Kocasinan’dan asfalt atılımı
15 Temmuz 2023 12:48
62

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Daha hoş Kocasinan için her alanda çalışmaların kesintisiz devam ettiğini belirten Kayseri’nin Kocasinan Belediye Lideri Ahmet Çolakbayrakdar, bilhassa Kocasinan’da ulaşımı kolaylaştırmak ismine ilçenin dört bir yanında asfalt ve yenileme çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Yunusemre Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm alanına giderek, çalışmaları denetim eden Lider Çolakbayrakdar, Personellerle sohbet edip, kolaylıklar diledi. Mahallelerde değişim ve dönüşümün devam ettiğini belirten Lider Çolakbayrakdar, “Bütün mahallelerimizdeki muhtaçlık olan yerlerin yenileme çalışmalarına devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü’müz, asfaltlama çalışmasını Yunusemre Mahallesi’nde devam ediyorlar. Kocasinan’ın her bir köşesinde asfalta muhtaçlığı olan her bir yolu kararlı bir halde yenileyeceğiz. Her bir sokak, cadde ve bulvarımızda gereksinim olduğu yerde çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Bütün grubu kutluyorum. Hem hafa sıcak hem de asfaltın sıcaklığı kuralları zorlasa da bugünler bizim için büyük bir fırsattır. Yaz devrini âlâ değerlendirmesi gereken vakit dilimidir. İnşallah bu biçimde Kocasinan’ımızın her bir köşesinde; asfalt, otopark, kaldırım, yol ve etraf düzenlemesi olarak yenileme çalışmalarımız kesintisiz devam edecek. Kayseri’ye ve Kocasinan’ımıza yakışır yeni bir çehre inşa ediyoruz. Mahallelerimizi daha da güzelleştiren bu çalışmalarımızın iyi olmasını ve hemşehrilerimizin sıhhat, sıhhat içerisinde âlâ günlerde kullanmasını diliyorum.” tabirlerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, daha hoş yarınlar ve daha konforlu Kocasinan için yenileme çalışmalarının tüm süratiyle devam edeceğini kelamlarına ekledi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.