Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Saadet Partisi Kayseri’den zam tepkisi

Saadet Partisi Kayseri Vilayet Lideri Baki Coşkun artırımlara reaksiyon için yaptığı basın açıklamasından gün geçmeden yeni artırımlar geldi. Yeni artırımların akabinde Baki Coşkun sert reaksiyon gösterdi.

Saadet Partisi Kayseri’den zam tepkisi
21 Temmuz 2023 12:36
60

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Baki Coşkun twitter üzerinden yaptığı açıklamada “Daha dün uyardık, KDV ve ÖTV artırımlarını vatandaşa yansıtmayın diye, bu ne tez dün bir bugün iki… İnsafınız yok mu kardeşim, Allah’tan korkun?” açıklamasında bulundu.

Konuya ait evvelki gün basın açıklaması yapan Coşkun, “Başta büyükşehir belediyesi olmak üzere öbür tüm belediyelerimize bir ikazda bulunmak istiyorum. Akaryakıta ve öteki bütün kalemlere yapılan artırımları sakın ola ki vatandaşa sunulan hizmetlere yansıtayım demeyin. Belediyeler “Sosyal Devletin” en büyük teminatlarıdır. Vatandaşa ucuz ulaşım, alt yapı, paklık ve öbür hizmetleri yapmakla mükelleftir. Bu artırımları vatandaşa yansıtmak yerine israf, gösteriş ve yanlış yatırım siyasetlerinden vazgeçin. Biz burdan uyarıyor ve takipçisi olacağımızı peşinen belirtiyoruz. Ekonomik olarak bizi okjisensiz bırakanlarla bir olup bir de milletin üstüne siz gitmeyin. Ticarethane mantığıyla kâr emelli belediye yönetilmeyeceği bir kere daha hatırlatıyor, halkımıza bu artışları yansıtmayacağınızı ümit ediyor ve bekliyoruz.” tabirlerini kullanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.