Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 28°C

Kayseri Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi’ne yakın takip

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye’nin en büyük ve en kıymetli rehabilitasyon merkezlerinden birisi olacak ve İncesu’da önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan Kayseri Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi projesini yerinde inceledi.

Kayseri Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi’ne yakın takip
22 Temmuz 2023 10:12
54

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valiliği, Kayseri Yatırım İzleme ve Uyum Başkanlığı (YİKOB), Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İncesu Belediyesi ve Türk Yeşilay Cemiyeti ortasında, İncesu ilçesi, Saraycık Mahallesi’nde Rehabilitasyon Merkezi üretim işine ilişkin imzalanan Kayseri Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi Üretim ve İşletim İş Birliği Protokolü kapsamında temel atma çalışmaları süren projeyi yerinde inceledi.

Büyükkılıç’a inceleme esnasında, İncesu Belediye Lideri Mustafa İlmek ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal da eşlik etti. Son durum hakkında bilgiler alan Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Yeşilay Gençlik ve Rehabilitasyon Merkezi ismi altındaki projenin çalışmaları süratle devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak burada Sayın Valimizin tabi ki istekleri doğrultusunda gruplarımız inşaatın temelini atma ve hazır hale getirme tarafındaki çalışmaları süratle sürdürüyor” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ SALI GÜNÜ BURADA PROJENİN TEMELİ ATILACAK

Önümüzdeki salı günü burada projenin temelini atacak pozisyona getireceklerine değinen Lider Büyükkılıç, “Yüklenici firmamıza kolaylıklar diliyoruz. Yeşilay’ın tabi ki bu bahiste yapacağı çalışmalara hem devletimizin, hem Yeşilay’ımızın, hayırseverlerimizin dayanaklarını bekliyoruz. Belediye zati üzerine düşeni ziyadesiyle yapıyor. Şimdiden inşallah kentimize güzel hizmetlere vesile olacak formda iyi uğurlu olsun” diye konuştu.

İncesu Belediye Lideri Mustafa İlmek de “Şu an Rehabilitasyon merkezimizin inşaat çalışmalarının içerisindeyiz. Burada hoş bir çalışma yapılıyor. Bölgemize inşallah güzel olur” dedi. Tabanın altyapısını Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığına vurgu yapan İlmek, “Buranın imaline vesile olan başta Sayın Valimiz olmak üzere, Büyükşehir Belediye Liderimiz her vakit ki üzere burada elini attı. Yerin altyapısını Büyükşehir Belediyemiz yapıyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bölgemize güzel bir tesis olur” sözlerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.