Dolar 32,2527
Euro 34,6841
Altın 2.397,92
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Yahyalı’da

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, beraberinde Kayseri Milletvekili S.Bayar Özsoy ile birlikte Yahyalı ilçesini ziyaret etti.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Yahyalı’da
21 Temmuz 2023 13:48
29

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri ValisiGökmen Çiçek ve Kayseri Milletvekili S.Bayar Özsoy’u ilçeye gelişi sırasında, Vali Yardımcısı Abdullah Kalkan, Vali Yardımcısı Şenol Esmer, İlçe Kaymakamı Mehmet Kaya, İlçe Belediye Lideri Esat Öztürk, kamu kurum ve kuruluşlarının vilayet ve ilçe müdürleri ile ilçe protokolü karşıladı.

İl merkezine yaklaşık 80 km uzaklıkta bulunan ve “şelaleler diyarı” olarak bilinen, Kapuzbaşı ve Derebağ şelalelerinin bulunduğu Yahyalı ilçesine özel ehemmiyet veren Vali Çiçek, birinci olarak Derebağ Şelalesi’ni ziyaret ederek, bölgede yapılan çalışmalar hakkında İlçe Kaymakamı Mehmet Kaya ve İlçe Belediye Lideri Esat Öztürk’ten bilgiler aldı.

Vali Gökmen Çiçek, beraberinde Kayseri Milletvekili S.Bayar Özsoy ve protokol üyeleri ile birlikte, Derebağ Şelalesi ziyaretinin akabinde ilçe merkezine geçerek, vatandaşlar ve esnaflarla buluşarak sohbet etti. Çiçek, problemlerin en kısa müddette tahlili için gerekli talimatları vereceğini ve takipçisi olacağını söz etti.

Vatandaş buluşmasının akabinde Vali Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekili S.Bayar Özsoy ve beraberindeki protokol üyeleri, ilçede faaliyet gösteren Dokumacılık atölyesini de ziyaret ederek, firmanın çalışmaları hakkında bilgiler aldı ve incelemelerde bulundu. Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri, mutfak eserleri, ısıtıcı, soğutucu eserlerinin üretimi alanında faaliyetlerini yürüten firmayı da ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Fabrika ziyaretlerinin akabinde, Vali Çiçek, Kayseri Milletvekili S.Bayar Özsoy ve beraberindeki protokol üyeleri, Karaköy Mahallesine uğrayarak vatandaşlarımızla sohbet etti. Bayan kooperatiflerinin Kayseri’deki faaliyetlerinin öncüsü olan Vali Çiçek, her ilçede olduğu üzere Yahyalı ilçesinde de Yahyalı Bayan Kooperatifi’ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kadın Kooperatiflerinin Kayseri’nin parlayan yıldızı olduğunu belirten Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, “Kadın Kooperatiflerimize bundan sonra da dayanağımız devam edecek, emeği geçen bütün bayanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi

“Yeşilköy Şelalesi Ziyareti”

Valimiz Sayın Gömen Çiçek ve beraberindekiler, turizme yeni kazandırılan Yeşilköy Şelalesi’ni de ziyaret ettiler.

Buradaki yatırım çalışmalarını yerinde gören ve gelinen son durum hakkında da bilgiler alan Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, “Yeşilköy Şelalesi, inmek için yaptığımız 350 basamaklı merdiven, seyir terası ve etraf düzenlemeleri ile bölge turizmine hareketlilik kazandıracak bir yer. Burası görülmeye bedel mükemmel bir yer.” dedi

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.