Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Kayseri Kocasinan taşınmazları satıyor

Kayseri’nin Kocasinan Belediyesi, Kayseri’nin denizi Kuşçu ve Gömeç’de bulunan 24 adet villa yerini, yüzde 25 peşin ve 8 ay taksit seçeneği ile 25 Temmuz Salı günü düzenlenecek ihale ile satışa sunacak.

Kayseri Kocasinan taşınmazları satıyor
22 Temmuz 2023 09:00
57

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Maviyle yeşilin bir ortada olduğu Kuşçu’nun Kayserililere kıyı kenti imkanı sunduğunu belirten Kocasinan Belediye Lideri Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’a yatırım yapan herkesin yararlı çıkacağını söyledi.

Kuşçu’yu cazibe merkezi haline getirdiklerini vurgulayan Lider Çolakbayrakdar, yapılan yatırımlarla Kocasinan’ın her geçen gün pahalandığını söz etti. Projelerle ilçe sakinlerinin refah seviyesinin artmasını ve ömür kalitesinin daha da yükselmesi için uğraş ettiklerine dikkat çeken Lider Çolakbayrakdar; “İhalelerden elde ettiğimiz gelir, Kocasinan sakinlerinin hayat kalitesinin artmasına vesile olacaktır. Hem Kocasinan sakinlerine hem de taşınmazı alan vatandaşlarımıza şimdiden güzel uğurlu olsun diyorum” biçiminde konuştu.

Kayserililerin eşsiz görüntüyü keyifle seyrettiği Kuşçu Mahallesi’nde 16 adet villa yeri ve Gömeç Mahallesi’nde 8 adet villa yeri olmak üzere toplam 24 taşınmaz satılacak. Taşınmazlar, 25 Temmuz Salı Günü saat 14.00’de ihale ile satışa sunulacak. Katılmak isteyenler; ihalelerle ilgili şartname ve ekleri Emlak Müdürlüğü’nden temin edinilebileceği, ayrıyeten 0(352) 222 70 00 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabileceği kaydedildi.

YanıtlaYönlendir
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.