Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Kayseri itfaiyesi sel mağdurlarının yanında

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, 5 itfaiye çalışanı ile birlikte araç, gereç ve ekipmanlarla Bartın’daki sel felaketinde yaraları sarmak için dayanak veriyor.

Kayseri itfaiyesi sel mağdurlarının yanında
11 Temmuz 2023 09:24
73

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Lider Dr. Memduh Büyükkılıç’ın hassaslığı ve talimatları doğrultusunda ülkenin her köşesinde yaşanan sel felaketlerinde vazife almak üzere araç gereç, materyal ve işçi takviyesini sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir itfaiye işçisi, gerekli ekipmanı ile sel felaketi yaşanan Bartın’da çalışmalarını sürdürüyor.

Kuvvetli fırtına ve yağış sonrasında meydana gelen Bartın’daki sel felaketinde vazife üstlenmek üzere Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, 5 itfaiye çalışanı ile birlikte gerekli olan araç gereç ve ekipmanları Bartın’a sevk etti.

5 İŞÇİ VE 35 ADET ARAÇ GEREÇ BARTIN İÇİN SEFERBER

Kayseri’den yola çıkan 5 Büyükşehir İtfaiye çalışanı, beraberinde götürdükleri 1 fox motopomp, 2 çamur tipi motopomp, 3 dalgıç pompa, 1 jeneratör, 3 uzatma kablosu, 6 B Tipi hortum, 4 rekor anahtarı, 2 peli el aydınlatma, 2 akaryakıt bidonu, 4 ala hortum, 5 can yeleği, ip ve 1 çanta tipi peli aydınlatma olmak üzere toplam 35 adet gereç ile birlikte Bartın’da misyon alıyor.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ YURDUN HER KÖŞESİNDE

Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç idaresindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sahip olduğu donanımlı ve tecrübeli itfaiye teşkilatı ile yalnızca kentte değil tüm yurt genelinde hizmet veriyor. Bu kapsamda yaşanan yangın, sarsıntı ve sel üzere afetlerde meydana gelen can ve mal kaybını en aza indirmek için uğraş gösteren Büyükşehir İtfaiyesi, cansiparane çalışmaları sonucunda afet bölgelerinde yaraları sarıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.